Crna kronikaDomovina

Ovaj komentar je dno! Tomislav Klauški o ubojstvu troje djece: ‘Jesu li molitelji molili za ovu djecu?’

Ubojstvo troje male djece u Zagrebu potreslo je cijelu Hrvatsku, ali i ljude širom Europe koji su čitali o tom strašnom događaju kojeg Zagreb ne pamti.

No, Tomislav Klauški, novinar 24 sata i predavač na odjelu novinarstva na Fakultetu Političkih znanosti u Zagrebu, ostavio je u svezi toga morbidan komentar na svom Twitteru, napisavši:

„Jesu li molitelji molili za ovu djecu?“

Zašto Tomislav Klauški povezuje ovaj događaj s ljudima koji se mole Bogu (‘moliteljima’), poznato je samo njemu.

Ovaj komentar je dno! Tomislav Klauški o ubojstvu troje djece: ‘Jesu li molitelji molili za ovu djecu?’
www.crodex.net

Pojedini komentatori su čak podržali razmišljanje novinara Klauškog, dok je veliki dio komentatora upitao Klauškog kako je uopće mogao tako pisati u trenucima velike tragedije:

Ovaj komentar je dno. Kakva moralna nakaza moraš bit da lešinariš nad ovakvom tragedijom koristeći ju kao oružje za ideološki obračun. Osjetim sram kad se sjetim da sam nekad čitao tvoje kolumne.

Jedno je biti kontroverzan i provokativan sto je sasvim ok ako se “kvalitetno odradi” a drugo je biti obično govno od osobe bez trunke humora i ljudskosti. Očito je da ili imaš teške komplekse ili si jednostavno bolestan pošto ovako se ne ponašaju ni najveći štakori. Idi se lječi

Baš je lijepo od tebe što i smrt troje djece iskorištavaš kako bi pokazao svoju netrpeljivost prema katoličkoj crkvi i njenim vjernicima. No, to više govori o tebi nego o nama.

Uvijek kada pomisliš da ne može niže i jadnije,iznenadi te Klauški. Degutantno

Tako nešto može napisati samo moralna i etička ruina od čovjeka!

Ljudi nemoj te biti kao gospodin Klauški, nemoj te biti osobe kojima će grob djece služit kao pozornica za političke napade.

Tomislav Klauški je novinar i kolumnist u hrvatskim dnevnim i tjednim listovima, a pisao je i za portal index.hr. Diplomirao je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. Zadnjih petnaest godina predaje na Studiju novinarstva Fakulteta političkih znanosti, u nastavnom zvanju naslovnog predavača na Sveučilištu u Zagrebu. Karijeru je započeo u Novom listu, zatim nastavio u Nacionalu, Slobodnoj Dalmaciji, Poslovnom dnevniku, portalu index.hr i sada piše za 24 sata.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
narod hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button