Izbor uredništvaVideo

“NISMO JOŠ VIDJELI NAJGORE OD COVIDA, MOGUĆA JE FATALNIJA VARIJANTA!”

Bill Gates, srednja stručna sprema, filantrop, milijarder bez obraza, odnedavna i zaljubljenik u cjepiva i u investiranje u cjepiva kaže:”NISMO JOŠ VIDJELI NAJGORE OD COVIDA, MOGUĆA JE FATALNIJA VARIJANTA!”

Govoreći za “Financial Times”, Bill Gates je istaknuo da je rizik od još opasnije varijante korona virusa uvijek prisutan. I kaže da bi sljedeća mogla biti  gora od već viđenih. “Još uvijek smo u opasnosti da ova pandemija stvori varijantu koja bi bila još transmisivnija i još fatalnija”, rekao je.

"NISMO JOŠ VIDJELI NAJGORE OD Covida , MOGUĆA JE FATALNIJA VARIJANTA!" www.crodex.net
Bill Gates (Foto:Pixabay)

Što je Bill Gates rekao o pandemijama 2015. godine?

U svom TED govoru tada je upozorio je da sljedeća “globalna katastrofa” neće biti uzrokovana ratom, već virusom: “Ako išta ubije više od 10 milijuna ljudi u sljedećih nekoliko desetljeća, najvjerojatnije će to biti vrlo zarazan virus, a ne rat – ne projektili, već mikrobi. Dio razloga za to je što smo uložili ogromne količine u nuklearna sredstva odvraćanja, ali smo uložili vrlo malo u sustav za zaustavljanje epidemije. Nismo spremni za sljedeću epidemiju.

"NISMO JOŠ VIDJELI NAJGORE OD COVIDA, MOGUĆA JE FATALNIJA VARIJANTA!" www.crodex.net

Dragi ljudi, iako je nekima istina smiješna, pretežno onima koji su podmazivani interesnim skupinama i ekipicom Pfizera, poručujem im u ovom videu: vidjet ćemo tko će se zadnji smijati.

Vas sve pozivam na aktivnu rekreaciju, bavljenje sportom, skupljanje D vitamina, zdrava ili barem zdravija ishrana, umjereno u alkoholu, odbacite pušenje – tako radite najbolje za svoj organizam kako bi sve nove obmane koje nam dolaze na jesen – dočekali spremni, zaključio je Marin Miletić u svojoj Facebook objavi!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button