Domovina

Nije vic! HDZ i ministrica Brnjac se hvale da su oni zaslužni za uspjeh turističke sezone.

Je li Hrvatska ima odličnu turističku sezonu zbog ili unatoč HDZ-u ?

Dakle, ljudi koji su učinili sve da turisti ne dođu ovog ljeta u Hrvatsku, i još uvijek se trude činiti sve što je u njihovoj moći da ih otjeraju iz Hrvatske, pokušavaju vas uvjeriti da su turisti došli zbog njih. Zabranili su rad noćnim klubovima iza ponoći, miniraju koncerte i društveni život, ugostiteljima šalju inspekcije i maltretiraju konobare nepotrebnim maskama… Jesu li heroji ili štetočine?

”U Hrvatsku je od početka 2021. ostvareno 7.77 milijuna turističkih dolazaka, čime smo već sada premašili ukupni lanjski rezultat! Također, prema podacima Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, 🇭🇷 danas ima više od 1.606 mil. osiguranika – najviše još od 2008. godine! S te dvije dobre vijesti PVRH Andrej Plenković započeo je u Opatiji sastanak #VladaRH s predstavnicima turističkog sektora i jadranskih županija. „Odgovornim ponašanjem i poštivanjem epidemioloških mjera pridonosimo da 🇭🇷 ostane sigurna destinacija. Velikim naporima ostvarujemo zajednički uspjeh – turističku sezonu bolju od svih očekivanja! A takve rezultate ne bismo imali da slušamo populiste i demagoge. Upravo obratno, pažljivo kalibriranim mjerama osiguravamo da 🇭🇷 balansira između zaštite zdravlja, gospodarskog razvitka i uspješne sezone. Pritom smo ne samo očuvali radna mjesta, nego ih i stvarali. Od bespovratnih 2.2 mlrd kn za gospodarstvo iz #NPOO, +60% bit će namijenjeno poduzetnicima u turizmu. Vlada Republike Hrvatske vodi računa o tome koliko je turizam bitan za 🇭🇷 & moramo učiniti sve da se vratimo na brojke iz rekordne 2019. godine“. navode u objavi na službenoj HDZ-ovoj Facebook stranici.

hdz

Ministrica turizma Nikolina Brnjac je dokazala da nema pojma o materiji kojom se bavi. Inače, poznata po svome tvrdom koronaštvu i po tome što je primala punu plaću cijelo vrijeme dok je kompletan turistički sektor bio ZABRANJEN, još jednom briljira u svojim procjenama i zapažanjima.

Budući da očito ništa o turizmu još nije naučila, iz ovoga bi trebala izvući jasnu pouku: turisti ne dolaze na odmor radi sigurnosti nego da se zabave.

Inače ovakve pesimistične najave pred sam boom sezone daju se isključivo kad netko želi baš minirati sezonu. Srećom nju nitko nije slušao pa joj plan nije uspio. Ali ministrica turizma koja se trudi minirati turističku sezonu nema što raditi na toj poziciji.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button