Izbor uredništva

Nevjerojatno kome idu poticaji za ”kvalitetno novinarstvo”…

Jedna od novinarki koje je bila dio ”oštromjeraške sekte” koja nam je htjela nabiti lockdown i cijepiti svu djecu u proteklom periodu je i Tanja Rudež iz Jutarnjeg lista. Iako nema nikakvu naobrazbu u području epidemiologije, vjerno je širila strah od virusa i agitirala za najstrože mjere i cijepljenje svih. Pitamo se koliko su ‘‘mjere’ (koje je zagovarala Tanja Rudež : https://crodex.net/na-sto-je-spalo-novinarstvo-2022…/ ) koje su otežavale pristup liječenju ,a samim time i pravovremenom otkrivanju raka, uzrokovali smrti u Hrvatskoj ?

„Mjere“ kojima smo otežali pristup liječenju će prema analizi koju je objavio profesor Orešković samo zbog povećane smrtnosti od tri glavna tumora uzrokovati smrt oko tri tisuće ljudi. Brojne analize i istraživanja pokazuju da će na kraju „mjere“ ubiti više ljudi nego što će ih ukupno ubiti virus u ovoj pandemiji.

I onda zamislite ta ista Tanja Rudež dobije mali poticaj u obliku 12000 kn od Vijeća za elektroničke medije za ”kvalitetno” novinarstvo i projekt ”Kako se boriti sa pandemijom raka nakon pandemije koronavirusa”!

Znači ona koja je poticala strah sada dobiva naše novce da zdvaja nad posljedicama toga? Nevjerojatno….

Tko su još dobitnici poticaja možete pogledati ovdje.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button