Izbor uredništva

Nekad su psihopati preferirali vojsku i slična zanimanja, a danas vode ”Rodne studije”

Filozofski fakultet u Zagrebu pokreće predmet rodnih studija, pseudoznanstveni kolegij utemeljen na rodnoj ideologiji koji je obavezni dio CV-a svakog ”woke” fanatika u svijetu. Godinama su nam tumačili da smo ludi, da smo teoretičari zavjere, da rodna ideologija ne postoji i da je to plod naše mašte.

Sada pak žele studirati nešto što ne postoji. Promoviranje rodne ideologije na zagrebačkom Filozofskom fakultetu nije novost ali otvaranjem Rodnih studija njegov habitus se diže novu razinu.

Rodne studije, novi smjer na famoznom Filozofskom fakultetu u Zagrebu vodit će dotična Ankica Čakardić.

Žena koja javno promiče komunizam, objavljuje na društvenim mrežama partizanke s uperenim puškama spremnim za strijeljanje dok se iza njih vijori gay zastava, na drugoj fotografiji koju dotična objavljuje ne krije zadovoljstvo dok drži Marksov kapital.

Ovo su neke njene profilne fotografije na Facebooku (javno dostupne).

Ankica zvuči kao da ju “skinuli” s plakata za leftardizam:

– za cijepljenje;

– za pobačaj;

– za homo i rodnu ideologiju;

– za komunizam i Jugoslaviju(koja je homoseksualce slala u zatvor)… Koliko moraš biti intelektualno potkapacitiran da promičeš bilo kakvu ideologiju koja je osobe poput tebe progonila?

Studij koji će voditi je intelektualno besmislen, isključivo ideološki i jednostavno – glup.

Očito su sve te rodne i klimatske gluposti samo maskiranje želje za uvođenje komunizma, a ova gospođa to ne skriva. Ljubav prema nasilju i oružju uopće ne želimo komentirati. Ništa iznenađujuće.

Nekad su psihopati preferirali vojsku i slična zanimanja, a očito danas vode Rodne studije.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Jedan komentar

  1. Te štetočine promoviraju nekakvu pedersku ljubav, priziv savjesti da ne služe vojni rok…a daj im vlast pobili bi sve neistomišljenike u ime nekakve rodne ideologije i pederluka koliko su agresivni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button