Domovina

Naslovnica Jutarnjeg vrišti: Testovi iz ljekarne ne otkrivaju Omicron…

Naslovnica Jutarnjeg vrišti da testovi iz ljekarne ne otkrivaju Omicron varijantu SARS-CoV-2 virusa. Priopćenja UCL London, The Global Fund i mnogih drugih kažu da otkrivaju.

https://www.ucl.ac.uk/…/do-lateral-flow-tests-detect…https://www.theglobalfund.org/…/2021-11-29-current…/

S druge strane 24 sata se pozivaju na našeg “uglednog” znanstvenika Ivana Đikića koji tvrdi da omicron ima oko 30 mutacija. Ovaj”ugledni” znanstvenik ponovno zaziva striktne mjere i kaže da se bez striktnih mjera igramo evolucijskog ruleta.

Objektivno, o Omicron varijanti SARS-CoV-2 ne znamo gotovo ništa. Možda je zarazniji, a možda i nije. Možda je smrtonosoniji, a možda je samo prehlada…No glavno da je Omicron glavna tema o kojoj svi sada pišu i šire strah…

Strah je iznimno opasan. Izravno inaktivira naš imuni sustav na nekoliko razina. U metabolizmu izaziva totalni kaos. Molekularni odgovor na strah razvijen je kako bi povećao vjerojatnost preživljavanja kada nas netko želi pojesti. Tih nekoliko minuta straha možemo preživjeti i zato sve životinje na planeti imaju taj molekularni mehanizam.

Dugoročno aktivirani stresni odgovor u pozadini je brojnih bolesti.

Novinari, urednici koji birate naslove, molimo vas da ne širite strah. Znamo da to podiže čitanost, no doslovno ubijate ljude… Na kraju će strah ubiti više ljudi od ovog virusa…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button