Izbor uredništva

NAJZDRAVIJA DJECA SU IZ… Zanimljivo, nema obaveznog cjepiva

Dok političari u SAD-u daju sve od sebe kako bi uklonili slobodu izbora Amerikanaca kada su u pitanju cjepiva, Japan ima medicinsku slobodu.

U Japanu nema mandata za obavezno cijepljenje i njihova djeca rastu i zdravija su od američke djece. – prenosi NSP.

Dužnosnici u Kaliforniji očajnički pokušavaju oduzeti prava svojim stanovnicima nastojeći nadjačati medicinsko mišljenje o tome je li osoba sposobna za cijepljenje, dok političari u New Yorku traže obavezno cijepljenje protiv ospica, zaušnjaka i rubeole (MMR) kod 12-mjesečne djeca, iako sigurnost i djelotvornost cjepiva “nisu ustanovljena.”

Želite li namjerno omogućiti bebi starosti 3 do 4 mjeseca gastrointestinalne bolesti i poremećaje gornjeg dišnog sustava? Ukoliko želite povećati šanse vašem djetetu da se muči sa ozbiljnim zdravstvenim problemima nakon što si mu medicinska sestra ili liječnik ubrizgali takozvano “sigurno i učinkovito” MMR cjepivo?

Prema podacima američke FDA, pokus i ispitivanja cjepiva se zapravo vrše na američkoj djeci. Šokantno visok postotak djece koja su cijepljenja, pretrpjela su ekstremne bolesti samo nekoliko dana i tjedana nakon primitka istog cjepiva kojeg guverner New Yorka (Bill “Adolf” de Blasio) želi iskoristiti kako bi prisilio na cijepljenje sve ortodoksne Židove.

Podmukli američki Centar za kontrolu bolesti (CDC) potpuno je razotkriven samo zahvaljujući zahtjevu za slobodnom pristupu informacijama (ZOSPI), i sada se MMR cjepivo može smatrati trećim najopasnijim cjepivom u povijesti cijelog čovječanstva, rame uz rame sa smrtonosnim HPV cjepivom i cjepivom protiv gripe.

NAJZDRAVIJA DJECA SU IZ… Zanimljivo, nema obaveznog cjepiva www.crodex.net
NAJZDRAVIJA DJECA SU IZ JAPANA… Zanimljivo, nema obaveznog cjepiva

Umjesto da upotrijebi silu za obavezno cijepljenje, možda bi znanstvenici i liječnici trebali pogledati što se događa u Japanu.

Sa 127 milijuna stanovnika, Japan ima najzdraviju djecu i najveći “životni vijek” u svijetu. Zemlja se također može pohvaliti najmanjim brojem cijepljene djece od svih razvijenih zemalja.

NAJZDRAVIJA DJECA SU IZ… Zanimljivo, nema obaveznog cjepiva www.crodex.net

Usporedimo te zemlje. SAD ima najvišu stopu smrtnosti dojenčadi u svim industrijaliziranim zemljama. Više američke djece umire pri rođenju i u prvoj godini života od bilo koje druge razvijene zemlje. Oh da, i više od polovice djece koja prežive, razvijaju barem jednu kroničnu bolest u svoje životu.

Američka vlada je u krevetu s farmaceutskim kompanijama i žrtvuje našu djecu radi profita. Ono što nećete čuti od zagovornika cjepiva ili mainstream medija, je da je Merck trenutno na sudu zbog prijevare povezane sa MMR cjepivom.

Zviždači tvrde da je farmaceutski gigant lažirao svoje podatke o učinkovitosti za komponentu u cjepivu protiv zaušnjaka da bi osigurao njezin kontinuirani tržišni monopol.

Dokazi su doveli do dva odvojena sudska postupka. Osim toga, CDC-vi zviždači navode da MMR cjepivo povećava rizik od pojave autizma kod neke djece. Drugi su izvijestili da postoji potencijalni rizik od trajne ozljede od MMR cjepiva.

Sve te rizike povezane sa cjepivom prikrivaju vladine agencije (FDA i CDC), a političare jednostavno nije briga za to. Industrija cjepiva leži na profitu i dok sigurnost i spašavanje života nisu važniji od novca, vlada i Farmacija će nastaviti žrtvovati našu djecu kako bi napunili svoje džepove.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button