Domovina

Miletić: Razotkrivanje pandemijske interesne skupine

Ministar zdravstva Vili Beroš podnoseći u saboru izvješće o mjerama koje je Hrvatska poduzela protiv epidemije bolesti covid-19 poručio je da je trenutna epidemiološka situacija u Hrvatskoj relativno stabilna te iznio podatak da se ukupni trošak epidemije koronavirusa bliži brojci od šest milijardi kuna. Beroš je istaknuo da šesnaesti dan zaredom bilježimo pad broja dnevno novozaraženih osoba.

Također naveo je da je nabavljeno 9.7 milijuna doza, utrošeno 5.3 milijuna doza, neutrošeno je 4.4 milijuna doza od čega je 1.1 milijun donirano, a 426 tisuća doza uništeno zbog isteka roka, naveo je ministar.

Cijepljenje protiv koronavirusa postaje cjeloživotno, dakle stalno, te je potrebno nabavljati doze, poručio je Beroš. A o tome koliko je to koštalo nije dao odgovor istaknuvši da cjepivo spašava živote i da u tom kontekstu cijena nije važna. naveo je Beroš.

Podaci HZJZ-a demantiraju ministra Beroša i pokazuju da u zadnja tri mjeseca cijepljeni su u većem broju i hospitalizirani i na respiratoru od necijepljenih osoba.

U raspravi o navedenom izvješću izuzetno zanimljivo izlaganje je imao zastupnik Marin Miletić u kojem je razotkrio pandemijske interese skupine, Pfizera i potpuno krive odluke vladajućih:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button