Domovina

Miletić:Premijer Plenković se posve pogubio.

Plakanje Premijera, miris njegova očaja i naše velike nade.

”Vidim da danas Premijer plače. Žali se da mu prijete. Što je ono Plenković govorio kolegi Nikoli kada je primio prijetnje smrću? A pazite, Plenković je Premijer – zaštićen preko 100%. Dakle, Premijer se posve pogubio. Vrijeđa, difamira. Plenković ima manire ponašanja jednog autentičnog – diktatora. Eksplicitno je rekao da ga ne zanima volja naroda – da neće promijeniti način upravljanja pandemijom. Sada je vidio da ga i narod više ne podržava. Posve je pogubljen i očajan.

Ustvari, Plenković širi miris očaja oko sebe – on je politički gotov. A što se tiče prijetnja – dobivam ih ja nekoliko svaki dan, samo se ne osvrćem na lajanje psića. Čudi me da se Premijer toliko plaši. Ah, ta naša narav. Kako god, potpuno se protivim nasilju i uvijek smo mi Mostovci pozivali na očuvanje institucija i demokratsku i legitimnu borbu za građanska prava. Naši branitelji su se borili i za naše institucije! I zato ih mi Mostovci tako jako čuvamo i za njih se borimo! Protiv autokracije, za demokraciju!!

Hrvatska je u krizi. Mi ovime pružamo nadu i optimizam našem narodu. Most ovdje nije važan… Most je ovdje iskreno potpuno nebitan. Ovo je narodna inicijativa. Inicijativa samih građana! Koju su podržali toliki hrabri političari. Predsjednik Republike koji stoji na braniku obrane ustavnih prava naših građana!

Tu su i sjajni Suverenisti koji će se uskoro riješiti utega HDZ-ovog ubačenog spavaća satelitića i time si ostvariti poziciju rasta kao autentične stranke desnice.

General Sačić je autentičan – neka on i pošteni Pavliček povedu tu ekipu. Treba našoj Hrvatskoj autentične i prave desnice. Imamo tu i Domovinski pokret i njima želim svako dobro, jednu perspektivnu i pravu stranku čistog centra – Fokus – koju zastupa vrlo snažni mladi i sposobni političar Dario Zurovec. Građani s pravom polažu velike nade u Zurovca i novu političku snagu centra stranke Fokus. S nama su i prodorni Mislav Kolakušić, čestita Karolina Vidović Krišto, vrijedni Hasanbegović, Škoro… tu je i HSP s nama kojeg je HDZ planski umanjio, a uz nas oživljava. Imamo i predstavnike ljevice.

Znam da su neki totalitarnog temelja, njihova budućnost će biti onakva kakvu im hrvatski narod namijeni. Hm. Ali, vjerujem da u našem društvu ipak imamo hrabre i čestite ljude ljevice, baš vjerujem u to i njima pružam ruku. Pustite svoje pogubljene poluautistične vođe. Morate pronaći snagu biti vizionari. Moraš imati empatiju, hrabrost, viziju za voditi nešto. Gledati nekoliko koraka naprijed.

Danas više nema lijevo-desno. To vrijeme je iza nas. Ušli smo u vrijeme borbe za slobodu i temeljna građanska prava. Imamo neke interesne skupine koje će sve učiniti ne bi li ugasili našu slobodu. Imamo ljude koji će sve učiniti da sačuvaju svoje pozicije moći. Ali, njihovo političko vrijeme dolazi kraju. I koliko god se miris očaja širi oko Plenkovića i njegova pogubljenog Stožera toliko se širi puno jače nova nada… sjaj u očima građana, da nije gotovo. Da ćemo svi zajedno – uspjeti pobijediti!!

Joj, kako se radujem. Sutra presica u 11h. Izlazimo s brojkom” naveo je Marin miletić u svojoj najnovijoj objavi.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button