Izbor uredništva

Majstorski odgovorila na uvrede Matije Babića na račun…

Majstorski odgovorila na uvrede… Nakon što je vlasnik portala Index.hr, Matija Babić, na svojemu Facebook profilu, u objavi prepunoj vrijeđanja, među ostalim, napisao za posjetitelje velikog koncerta duhovne glazbe Progledaj srcem da su prvi put u životu vidjeli semafore, Nikolina Nakić, kolumnistica, nekadašnja nastavnica, majka četvero djece i autorica bloga Genijalni um odgovorila je:

“Čujem da Matija Babić katolike koji su došli na koncert radosno poziva da uživaju u blagodatima velikog grada i da uživaju u pogledu na semafore, ako se na njima snađu kao djeca iz provincije.

Hoće bez brige, snaći će se. Gradska dječica uživaju u semaforima čiji je izumitelj francuski katolički bogoslov Claude Chappe. Nije se uspio zarediti za svećenika jer mu je njihova ekipa francuskih pravednih revolucionara rasturila i raspustila bogosloviju. Ali eto, izumi ovaj bogoslov semafor.

Hvala na podsjećanju čime su VAS katolici sve zadužili. Poznavanje povijesti je fenomenalna stvar.”

Nikolina Nakić majstorski odgovorila na uvrede Matije Babića na račun posjetitelja spektakla Progledaj srcem. (Foto:Snimka zaslona)

Matija Babić je prethodno napisao: “Ovo jučer na Maksimiru, meni je to lijepo. Da praznovjerna mladež iz svih pripizdina prvi put u životu vidi semafore, neki možda isprobaju i onaj gumb za zeleno. Poslije neka si i zapjevaju na mjestu u Zagrebu koje ih najviše podsjeća na dom: velikoj razrovanoj livadi.

Svi imaju pravo na zabavu, čak i ludi sektaši koji u 2022. godini misle da smo nastali od žene rebra. Ona je pojela jabuku koju joj je dala zmija iz govorećeg grma za što se morao iskupiti židovski zombi koji je sam svoj otac.”

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
narod.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button