Izbor uredništva

Mainstream mediji- tvornice ”korona propagande”

Kolosalna je uloga mainstream medija u sijanju straha, manipulacijama korona krizom, pritisku za obvezno cijepljenje, u cenzuri slobode mišljenja i govora, u narušavanju psihičkog zdravlja i porastu upotrebe antidepresiva.

Tijekom proteklih nešto više od godinu dana mediji i vladajući uspjeli su progurati mnoge besmislene mjere koje su nanijele veliku štetu gospodarstvu ali i značajno ograničili slobode pojedinaca poput lockdowna,zabrane ulaska u zemlju koje su nanijele veliku štetu turizmu, neučinkovite mjere poput nošenja maski koje održavaju osjećaj straha i tjeskobe od sveprisutne bolesti, a sve to pod blagoslovom određenih medicinskih i nemedicinskih ”stručnjaka”. Pravo i zakoni i dalje pružaju određeni otpor uvođenju segregacije na temelju cijepljenja ali unatoč tome se uvode COVID potvrde kojim se želi maksimalno otežati život necijepljenima i praktično uvesti ”apartheid”.

U ovakvim uvjetima propagande, uvijek se pronađu stručnjaci iz svake profesije koji će opravdati dodatne zabrane i ograničenja sloboda, a s druge strane se diskreditira svakoga tko se usudi izreći drugačiji stav i mišljenje.

Posebnu ulogu u svemu igra javna televizija. Umjesto da bude javni servis građana, HRT je već dugo stranačka televizija, sada HDZ-ova i trgovačkih partnera. 24 sata dnevno, tjednima, mjesecima i nakon godinu i pol oni bez prestanka teroriziraju građane parolama, spotovima pranja mozga i likovima u vidu novopečenih vrhunskih stručnjaka, a do sada totalnih anonimusa.

Iako su im mnogi pisali , tražili javno da se promijene; da budu objektivniji, da prenose prave informacije a ne dezinformacije i propagandu i da pozivaju u studio i one koji misle drugačije a kompetentni su oni nisu ni trepnuli na to.

A hrvatski građani ih masno plaćaju za to! Oko milijardu i sto milijuna kuna svake godine uberu od naših pretplata čime financiraju propagandu vladajućih. HRT ne zaslužuje naš novac jer ga koristi protiv nas.

Nije im dovoljno 1,1 milijarda kuna a bankama su još dužni zbog kredita preko 250 milijuna kuna. Zato o bankama, lihvarenju i sličnim pojavama tamo ne može biti mjesta. HRT a i ostale nacionalne televizije igraju ključnu ulogu u ovoj plandemiji, jačanju totalitarizma i autokracije.

Predugo smo bili izloženi svemu tome i kucnuo je čas da im se postave važna pitanja .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button