Izbor uredništva

Lauc:Ukidanje covid-potvrda moglo bi smanjiti broj zaraženih za 20%

Znanstvenik Gordan Lauc komentirao je rast broja zaraženih u Kanadi unatoč visokom broju cijepljenih i uvedenim covid potvrdama. Znanstvenik je ponovno istaknuo da je cjepivo u sprečavaju zaraze sa Omicronom potpuno neučinkovito i istaknuo da su covid-potvrde iznimno štetne.

”Prema podacima koji stižu iz Kanade, ukidanje covid-potvrda moglo bi smanjiti broj zaraženih za 20%, što tu mjeru čini podjednako učinkovitom kao i potpuni lockdown. Dakle ne trebamo nikakva ograničenja za usporavanje širenja epidemije, dovoljno je ukinuti covid-potvrde, jer se to čini kao najučinkovitija mjera usporavanja širenja zaraze. (ne šalim se, podaci to vrlo jasno pokazuju)

Stručnjaci iz Faktograf.hr su dva puta proveli ekspertnu evaluaciju mojih objava i zaključili su da je lažna vijest da cijepljeni imaju veći rizik za zarazu Omicron varijantom SARS-CoV-2 od necijepljenjih. Molim njihovog eksperta Petra Vidova koji je potpisao te uratke da onda pokuša objasniti zašto je u Ontariu incidencija zaraze sa SARS-CoV-2 virusom značajno veća kod cijepljenih, nego kod necijepljenih.

Nadam se da je nakon tri nastavne cjeline na tu temu naučio razlikovati cjepivo od covid-potvrda i da oko toga više nećemo imati nesporazuma. Nisu problem cjepiva. Ona su samo neučinkovita protiv zaraze Omicronom.

Ključni problem su covid-potvrde koje su iznimno štetne, evidentno potiču širenje epidemije i njihovo ukidanje bi bila najučinkovitija epidemiološka mjera u ovom trenutku.” napisao je Gordan Lauc.

covid-potvrd

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button