Nogomet

Joe Šimunić o legendarnom startu na Sulejmanija:”BIO JE BRZ, ALI NE DOVOLJNO BRZ!”

Šimunić je poznat kao jedini igrač koji je na Svjetskom prvenstvu dobio tri žuta kartona na jednoj utakmici, a dolaskom VAR-a vjerojatno će i ostati jedini. Navijači još uvijek pamte i njegov žestoki start na Miralemu Sulejmaniju na današnji dan 2013. godine u Beogradu u utakmici Srbije i Hrvatske. Taj je potez, dakako, razbjesnio srpsku javnost, a tamošnji mediji pisali su da je to “prekršaj za zatvor” ali taj start je praktički odveo Hrvatsku na svjetsko prvenstvo u Brazilu.

– Na terenu moraš donositi odluke u djeliću sekunde i ne možeš puno razmišljati, a uvijek se trudiš da to bude za dobrobit momčadi i naše zemlje – rekao je Šimunić o poznatom startu na Sulejmaniju.

Šimunić o uzviku ‘Za dom spremni’: Bio je to najbolji način za završetak karijere

– Pokazao sam patriotizam. Kad igramo za Hrvatsku igramo za hrvatski dres i svi pokazujemo koliko volimo našu zemlju. Nikad nisam poželio zbog toga što sam napravio, ponosan sam na to i nikad to ne bih povukao. Mnogi su mi rekli da im je žao što nisam išao u Brazil. Ali ovo je jedan od najboljih načina za završiti karijeru i sretan sam zbog toga – rekao je Šimunić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button