Zanimljivosti

IVANA KEKIN , PRVOBORKINJA OKUPACIJE U DUGINIM BOJAMA

Biblijske poplave haraju Lijepom Našom, Banovina još nije obnovljena, recesija ždere kućne budžete, svako peto dijete je seksualno zlostavljano, po karcinomima smo prvi u Europi, branitelji se i dalje ubijaju u očaju razočarenja države za koju su se borili, a Ivana Kekin samo što Bašćansku ploču nije zamotala u dugine boje!

Jer, po njoj i njezinim radikalno lijevim istomišljenicima, upravo je LGBTQ populacija među najugroženijima u Hrvatskoj i stoga je mlada revolucionarka koja se nekada bavila medicinom odlučila predložiti ni manje, ni više nego jedanaest zakonskih prijedloga za poboljšanje statusa Abecedne obitelji.

U isto vrijeme klasične demokršćanske obiteljske vrijednosti pokušavaju se na sve načine zatomiti zajedno sa bilo kojim oblikom ljubavi spram Domovine, do te mjere da se na ljude koji javno mole po trgovima huška sa automatima!

Hrvatskom vlada bijela kuga, a Kekiničina gradska vlast u Zagrebu promiče kulturu smrti dodijelom nagrada za čedomorstvo i prisilno uvođenje abortusa u bolnice!

Da se razumijemo, svatko normalan zalaže se za priznavanje temeljnih ljudskih prava svake manjine, ali ovo više nije priznavanje prava, već teror manjine nad većinom, praćen devijantnom indoktrinacijom mladih naraštaja.

Ili, kako je to u jednom svojem tekstu rekao dr. Ivica Šola:

“Jedno je činjenica da svatko ima pravo živjeti svoj život, no druga je kada taj svoj stil ili izbor namećeš, guraš društvo u cenzuru, gušiš slobodu govora i mišljenja te drugima uskraćuješ njihova prava.

Moje duboko poštovanje prema svim ljudima bez obzira na boju kože, spol, naciju, vjeru ili spolni status, no kada vam jedna ideologija, u ovom slučaju LGBT, počinje biti kriterij, kao partija ne tako davno, u svim porama života, od sporta preko odgoja i obrazovanja do politike, to se onda zove totalitarizam, samo što je crvena zastava sa srpom i čekićem zamijenjena onom duginih boja.
Princip je isti, sve su ostalo nijanse…”

Stoga, Ivani Kekin i njezinim ideološkim jatacima treba jasno reći: dosta je vaše bolesne agende nametanja određenih svjetonazora i vaše parcijalne skrbi za “odabrane” i “poćudne” ranjive skupine tako da nam te ideje silom gurate niz grlo!

Jer svakoj sili dođe kraj, kad tad, pa makar ona bila sazdana i od nebeskih boja…..

Izvor:Herman Vukušić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button