Izbor uredništva

Hoće li se Luetić i ostali ”stručnjaci” ispričati Laucu i svima nama?

Pisali smo već velikom znanstvenom radu u Lancetu koji je vrlo jasno pokazao da su oni koji su preboljeli covid jako dobro zaštićeni od teške bolesti. Danas to prenose brojni mediji, no s naslovom da prebolijevanje štiti jednako dobro kao i cijepljenje s tim da propuštaju naglasiti da prebolijevanje štiti puno jače i dulje.

No ta mala laž nije toliko velik problem. Puno veći problem je to što je rad u Lancetu pregledni rad i metaanaliza koja samo sumira prethodne studije. To da prebolijevanje jako dobro štiti znamo već skoro dvije godine o čemu Gordan Lauc više puta govorio a o tome smo kao jedan od rijetkih medija više puta pisali . Zbog navedenih tekstova smo često bili cenzurirani od strane ”ovlaštenih” cenzora u Hrvatskoj.

Nažalost, unatoč tome brojne vlade su one koji su preboljeli prisiljavale na cijepljenje. To je bilo pogrešno, neetično, a vrlo vjerojatno i rezultat korupcije koju treba istražiti…

Osobe koje su prikriveno djelovale kao prodajni predstavnici proizvođača mRNA terapeutika proglasili su Gordana Lauca herojem antivaksera zbog njegovog stava da nije potrebno cijepiti one koji su prethodno preboljeli covid.

”Sada kada i “svaka budala zna” da su oni koji su prethodno preboljeli covid bili najmanje jednako, a vrlo vjerojatno i puno bolje zaštićeni od teškog oblika bolesti od cijepljenih, mislim da je došlo vrijeme za javne isprike institucija čiji je ugled ozbiljno narušen nastupima njihovih djelatnika i/ili čelnika koji su zlorabili svoj položaj i umjesto u interesu javnog zdravlja nastupali kao lobisti nekih velikih tvrtki.” komentirao je najnoviji rad Gordan Lauc na društvenim mrežama .

Izvor:pandemija.hr

Ono što je beskrajno tužno je što su to što danas “svaka budala zna” vrlo jasno pokazala znanstvena istraživanja još u ljeto 2021. godine i što je sve što su nam radili nakon toga bilo samo rezultat lobiranja onih koji su profitirali na pandemiji…

Mi postavljamo pitanje doktoru Luetiću a i svim onim ”stručnjacima” koji su nas maltretirali protekle tri godine hoće li barem priznati da nisu bili u pravu i hoće li nam se ikada ispričati?

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Gordan Lauc

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button