Zanimljivosti

HDZ-ovci i SDSS-ovci BI MORALI PLAĆATI GORIVO 20 KUNA

”Cijene goriva otišle su u nebo. Cijena supera class je 12 kuna, a dizela 11,6 kuna! Umjesto da hitno reagira i zaštiti barem dijelom standard ljudi Plenković je rekao staru izlizanu floskulu: „ Vlada prati razvoj događaje s poskupljenjem goriva, nadležni resori zaduženi su za detaljno praćenje stanja, a postoje i alati za intervenciju bude li potrebna“. Pazite, on kaže: „bude li potrebno“, a to znači da njemu ove cijene nisu neki poseban problem. To nije niti čudno je on i njegovi suradnici već dugo žive u svojoj paralelnoj stvarnosti.

Današnja cijena litre sirove nafte je 3,25 kuna na burzi, a do 5 kuna su troškovi prerade i marža trgovaca. Razliku od 5 do 12 kuna, tih ogromnih 7 kuna po litri uzima država u obliku trošarina i PDV-a. To je primjer koji najbolje govori da živimo u zemlji krajnje nepravednog oporezivanja gdje i bogati i siromašni plaćaju isti porez na gorivo. Isti je slučaj s hranom. Budući da siromašnih i tzv. srednje klase ima daleko najviše, to znači da oni pune državni proračun i da sve nas Vlada doslovno pljačka. Vlada je ta koja nam ruši životni standard.

Šteta što svi oni koji su glasovali za HDZ i SDSS ne plaćaju litru goriva 15 ili 20 kuna jer su oni odgovorni za rušenje našega standarda, pa da shvate još bolje našu stvarnost. Svu svoju nesposobnost, rastrošnost i promašaje strpala je Vlada u poreze i trošarine. I zato ODMAH smanjite cijene goriva putem trošarina. Ne želimo putem goriva plaćati vašu nesposobnost. Uništavate nas na svim područjima.” naveli su na stranici Promijenimo Hrvatsku.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button