Domovina

Grmoja:Hoće li institucije uskoro pokucati i na vrata ministra Ćorića, ministra Aladrovića, Milorada Pupovca…

Nikola Grmoja se u svojim objavama na Facebooku osvrnuo na jučerašnja uhićenja u Zagrebu. Njegove objave prenosimo u cijelosti:

”Ne vjerujte spinu ministra Malenice i HDZ-a kako “uhićenja u Zagrebu pokazuju da nema nedodirljivih” kao ni izjavama Tomaševića da nova gradska uprava daje “potporu radu neovisnih institucija”.Ovo je igranka za naivne! Ne postoje neovisne institucije, i za to imam dokaze i pozivam DORH da me kazneno goni ako to što govorim nije istina! Boje mi se skinuti imunitet iako sam to tražio. Znaju da bi tada morali nešto poduzeti, ili me uhititi ili pokrenuti procese protiv odgovornih za muljaže u našim veleposlanstvima s novcem poreznih obveznika. Uhićenja zapravo pokazuju da DORH reagira tek nakon što medijski pritisak postane prevelik, ali onda na scenu stupaju sudovi koji postupke godinama razvlače – pa brojni akteri umru prije nego što postupak završi.”

”Nakon uhićenja ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića smatram da bi bilo dobro da se institucije snažnije fokusiraju na sve koji su se nalazili u famoznom Klubu u Slovenskoj 9. Naime, i Bačić je tamo dolazio na druženja s notornim Draganom Kovačevićem koji je akter afere JANAF. Sva hrvatska politička i društvena krema sklona kriminalu se očito tamo sastajala i dogovarala besramne muljaže i kriminalne radnje. Hoće li institucije uskoro pokucati i na vrata ministra Ćorića, ministra Aladrovića, Milorada Pupovca, Marija Kapulice i svih koji su se tamo okupljali?” pita se Grmoja

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button