Izbor uredništvaVideo

Glavni Schwabov savjetnik ponovno šokira. Izrekao duboko uznemirujuće riječi po sve nas!

Harari je izraelski filozof i povjesničar koji vrlo otvoreno iznosi na svjetlo dana opskurne planove globalističkih elita.

Harari, koji je ujedno i glasnogovornik Klausa Schwaba, nam govori u kakvom ćemo svijetu uskoro živjeti. To će biti svijet u kojem će ljudska vrsta biti pogođena kulturnom promjenom pod-činjenom umjetnoj sudbini (…)

U sljedećem stoljeću strojevi će mutirati u entitete. Toliko složene kao što smo i mi sami i možda u nešto što nadilazi sve što smo dosad znali…“.

Glavni savjetnik Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) i Klausa Schwaba, Yuval Noah Harari izjavio je nedavno da WEF veliku većinu ljudske populacije smatra zastarjelom, beskorisnom i suvišnom. To je po njemu realnost koju naprosto moramo prihvatiti i s time se pomiriti.

Sada je otišao i korak dalje te je ustvrdio kako će većinu čovječanstva zamijeniti umjetna inteligencija a oni koji se ne prilagode novoj normalnosti će ostati bez svojih poslova, bez svojih izvora prihoda odnosno drugim riječima će jednostavno izumrijeti.

Ovu svoju tvrdnju je argumentirao razvojem tehnologije koja će brojna radna mjesta učiniti nepotrebnima. Samim time i ljude koji su do jučer upražnjavali ta radna mjesta.

Hararijeve izvanredne primjedbe služe kao dosad najjače upozorenje da WEF Klausa Schwaba namjerava depopulirati svijet.

Prema njegovoj logici, “obični ljudi” nemaju pravo na postojanje ako nisu u službi elite. Hararijevi komentari duboko su uznemirujući. Jer kada se stave u kontekst s komentarima drugih savjetnika WEF-a postaje jasno da im je na umu depopulacija.

Video u kojem Harari govori o tome kako se “elita” namjerava obračunati sa nama običnim smrtnicima možete pogledati OVDJE

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button