Zanimljivosti

ChatGPT ismijava kršćanstvo dok za muslimane nije ”sposoban” uraditi isto!

Ukratko ChatGPT je računalni program koji koristi umjetnu inteligenciju (UI) da odgovara na vaša pitanja. I ne samo to, odgovarajući na Vaša pitanja može samostalno sastaviti cijele analize složenih pojmova i pojava, od umjetnosti, književnosti, religije i dr.

Ali nije samo to zabrinjavajuće, nego da to ovaj računalni program radi prilično smisleno, kao čovjek, a rečenice se čine prilično ili potpuno prirodne, i to sve u par sekundi.

“ChatGPT samo je nominalno neutralan. Ne želi pisati pjesmu o Trumpu, ali piše panegirike Bidenu. Tuđman mu je sumnjiv, ali Tito nekritički drag. Možemo može, ali Domovinski pokret ne može. 

Što kaže Chat GPT o kršćanima a što o muslimanima?

Na internetu već kolaju razni primjeri komunikacije sa ovim računalnim programom, a kako to izgleda dobro pokazuje ovaj primjer – slike dolje

“ChatGPT pokazuje nešto poput banalnosti zla: plagijatorstvo, apatiju i izbjegavanje. Sažima standardne argumente u literaturi nekom vrstom super-autocompletea, odbija zauzeti stav o bilo čemu, poziva se na neznanje i na nedostatak inteligencije, a na kraju navodi i da ‘samo slijedi naredbe‘ prebacujući odgovornost na svoje kreatore”

Za razliku od čovjeka koji se rađa i ostaje pristran, umjetna inteligencija definira se kao trenirana da odbije.

Stoga, kada nominalno neutralni ChatGPT daje odgovore koji evidentno naginju na lijevu političku stanu, možemo reći da se više nego ikad razotkriva koliko je pristrana službena istina na internetu”.

Zna se koju se vjeru smije ismijavati, a koju ne…Bravo muslimani, na vrijeme ste globalističkoj žgadiji dali do znanja da se neke stvari neće tolerirati.

A mi iz kukavičluka okrećemo 1001 obraz…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button