VideoVjera

‘DUH SVETI SE SPUSTIO’ Slavljenje na sveučilištu ne prestaje. Tisuće mladih samo pristižu…

Naime, nakon što je pastor sveučilišta završio s nagovorom, započelo je slavljenje. Bez planiranja, bez dogovaranja, kako govore ovi studenti, slavljenje se samo nastavilo.

Pitanja je mnogo u vezi s ovim. Treba li nešto slično nama? Ovo je krenulo nakon molitve pastora za izljev Božje ljubavi na studente…

Prije deset dana, na kršćanskom Sveučilištu Asbury u Kentuckyju, studenti su u 10 sati ujutro, započeli svoj redoviti biblijski susret, u trajanju od nekih 50-ak minuta. Međutim, ono što se dogodilo ni sami ne znaju točno objasniti – susret jednostavno, ni deset dana nakon nije završio.

Naime, nakon što je pastor sveučilišta završio s nagovorom, započelo je slavljenje. Bez planiranja, bez dogovaranja, kako govore ovi studenti, slavljenje se samo nastavilo. Kažu, osjećali su ( i još osjećaju) snažnu Božju prisutnost… i jednostavno nisu mogli otići, odnosno – nisu htjeli otići.

Potom je u sveučilišnu kapelu počelo pristizati sve više ljudi, sa sveučilišta, ali i šire. Vijest o Božjem prisustvu, iscjeljenjima i obraćenjima koja se upravo događaju tamo, širila se društvenim mrežama, i ubrzo je postalo viralno. Proširilo se na nacionalnu razinu.

Ljudi iz svih dijelova SAD-a ovih se dana slijevaju u kampus… Obnova u Duhu Svetomu, kako je nazivaju, u Asburyju, je postala nacionalna, ali i svjetska vijest. Podsjetimo kako je prije 50 godina isto ovo mjesto bilo mjesto velike obnove u Duhu Svetom koja se proširila Amerikom.

No, svi koji prolaze ovim mjestom danas, vjeruju da će ovo biti mnogo snažnije… U nastavku vam donosimo live stream iz kapele kampusa, a ispod možete vidjeti i zanimljivu viziju jednog pastora iz 2001. godine, a koju je baš nedavno otkrio na jednom kršćanskom kanalu. Također, na kraju možete vidjeti i nagovor pastora nakon kojeg je sve započelo.

Priča je svakako zanimljiva. Prosudite sami, a mi pratimo i dalje…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
book.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button