Vjera

DRAŽEN BUŠIĆ (Video): PROROŠTVO ZA HRVATSKU

Podsjećamo, u molitvi za naš narod ovaj teolog je dobio proroštvo za Hrvatsku od Gospodina.

Dražen Bušić poznati je hrvatski, karizmatski evangelizator, katolički teolog, autor brojnih knjiga i organizator duhovnih seminara diljem Hrvatske i izvan nje. Vodi savjetništvo za brak i obitelj i surađuje s brojnim svećenicima i laicima na širenju Radosne vijesti u našem narodu.

Slika: Dražen Bušić

2017. godine dobio je prvo proroštvo za hrvatski narod. Sada, četiri godine nakon toga, na početku korizme u drugom mjesecu i u molitvi koju je prikazivao za svoju Domovinu čuo je ponovno jasne riječi u svom srcu koje nisu dolazile od njega. Kako govori, nije ih odmah želio javno objaviti već prvo provjeriti što je i učinio podjelivši ove riječi sa svećenikom, đakonom, jednim laikom i svojom suprugom, prenosi RastimouGospodinu.

Riječi koje je dobio su uistinu moćne i molimo za sve čitatelje da otvore svoja srca i preko njih uistinu prime blagoslov.

Gospodin govori Hrvatskoj

Prvaci vašeg naroda ne slušaju moj glas i zato će te djeliti sudbinu okolnih naroda, dijelit ćete sudbinu Europske Unije.

Ali ja vidim ostatak, vidim srca skrušena, vidim one koji su ostali uz mene i blagoslivljam ih. Štoviše, ja ih podižem kao znak. Sjetite se mojih riječi. “Onima koji nemaju oduzet će se, onima koji imaju nadodat će se”. Nadodati ću milosti i blagoslove onima koji ostaju uz mene.

Podižem proroke među vama. Slušajte njihov glas! Uz vas sam, djeco moja, više nego što mislite. Ja vas krijepim, ja sam strpljiv i odgađam ono što se treba dogoditi – sud nad ovim svijetom.

I neki će od vas posvjedočiti svojim životom, ali mnoge će moja desnica očuvati od smrti, gladi i onoga što dolazi.

Pripremite vaš dom. Neka vaši domovi budu mjesta molitve, neka budu ognjišta moje ljubavi.

Ne gledajte u zlo i propast da se ne okamenite. Srca vaša ostaju hladna. Zato tražite oganj s neba.

Tražite i dat ću vam vatru koju gubite. Ja sam s vama!, govori Gospodin.’

Ove riječi možete čuti i u priloženom videu, uz naknadnu interpretaciju.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button