Nogomet

Dalić: Modrić, kad završi s igranjem, može birati što će biti u Vatrenima

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić gostovao je na Simposaru, sportskom simpoziju u Sarajevu koji se održava već niz godina.

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić bio je zasigurno jedna od najeksponiranijih osoba na Simposaru, sportskom simpoziju u Sarajevu, a njegovo izlaganje privuklo je pozornost mnogih. Dalić je okupljenima objasnio kako je Hrvatska došla do uspjeha u Rusiji i Kataru te do finala Lige nacija u Nizozemskoj ove godine.

– Imamo, na sreću, Luku, koji je ključ svega, koji sve s mojim ljudima to drži. Bez zajedništva nema uspjeha, mi smo kao obitelj, svi s osmijehom dolaze, jedva čekamo da se okupimo i to traje i traje i ne znamo dokad će trajati – poručio je Zlatko Dalić.

– Kad završi s igranjem, Luka Modrić može birati što će biti, mislim da je to stav svih nas. Mi ćemo još bivših uključiti, to je nama cilj, da oni budu tu, da svi žele. Meni nije problem dovesti njih sve. Ja sam mali, a oni veliki, svi su bili veći od mene i kao igrači. Hrvatska je, garantiram, po svemu najuređenija reprezentacija na svijetu, po odnosima, po svemu. Ona treba biti primjer, ne samo u nogometu nego u društvu. Ti ljudi koji imaju stotine milijuna dolaze tamo sretni. Kod nas nema zakona, ima nepisanih, koje mi poštujemo. Ponavljam, to je najuređenija reprezentacija na svijetu po svemu – izjavio je izbornik u Sarajevu, piše vecernji.hr

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button