Vijesti

CRVENO “ZELENI” REVANŠIZAM U ZAGREBU: ‘Tomaševićevi lijevi ekstremisti dali otkaz Mateju Zadri, unuku Blage Zadre?!’

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević najavio je kako će u Zagrebačkom holdingu otkaz dobiti 500 zaposlenih. Neki od njih su već ostali bez posla. Autor i voditelj Bujice – Velimir Bujanec na Facebooku je objavio kako je bez posla ostao i unuk legende obrane Vukovara – generala Blage Zadre, koji je, napominje, počasni građanin Zagreba.

‘Tomaševićevi lijevi ekstremisti dali otkaz Mateju Zadri, unuku legendarnog generala Blage Zadre?! Redakcija Bujice upravo je dobila informaciju da je aktualna, lijevo ekstremistička zagrebačka vlast druga Tome Tomaševića, u sklopu platformaške sistematizacije radnih mjesta dodijelila otkaz Mateju Zadri, unuku generala Blage Zadre, legende obrane Trpinjske ceste, Vukovara i cijele Hrvatske.

Matej Zadro je radio kao skladištar u Zagrebparkingu i nije bio uhljebljen u nekoj finoj, fiktivnoj foteljici, poput privilegirane djece crvene buržoazije… Skandal je tim veći, što je Blago Zadro počasni građanin hrvatskog glavnog grada, a sada je svima mnogo jasnije zašto je ekipa iz Možemo, tada u oporbi, napustila Gradsku skupštinu kada se glasovalo o imenovanju generala Zadre počasnim građaninom Zagreba.

P.S. Istodobno – sin zloglasnog generala JNA Živote Panića, koji je sravnio Vukovar sa zemljom – Nenad Panić, predaje na Hrvatskom vojnom učilištu ‘Dr. Franjo Tuđman’ u Zagrebu… Gdje mi to živimo?!’, pita se Bujanec.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button