Crna kronika

Cijela obitelj umrla u 10 dana a svi bili cijepljeni trećom dozom protiv COVID-a

Tragična vijest dolazi iz Leskovca u Srbiji, gdje su majka, otac i kćer preminuli u razmaku od samo deset dana.

Kako piše portal Rešetka prvo je preminula majka, zatim kćer, te posljednji i otac. Kći i otac su bili pozitivni na covid-19, a majka, čiji su rezultati bili negativni umrla je od srčanog udara.

Svi su bili po treći put cijepljeni!

Obitelj koja je danas ukopala sedamdesetšestogodišnjeg oca, glavu kuće, shrvana je bolom i u šoku. Također i susjedi.

„Ne mogu vjerovati da sam ih prije dva tjedna sve tu vidjela sretne, nasmijane, okupljene u dvorištu na obiteljskom ručku, igrali su se s unučićima. A onda je krenuo pakao“, ističe njihov susjed.

Zbog sumnje da imaju koronu, iako su tri puta bili cijepljeni, svi su se testirali, a rezultati su prvo pokazali da je pozitivna pedesetsedmogodišnja kći. S pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. listopada.

„Majci (75) je prestalo kucati srce tjedan dana ranije. Njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici, doktor ga je poslao kući. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo privatno da se pregleda, tada mu je ustanovljen kovid i tek tada je primljen u bolnicu i bio je na bolničkom liječenju. Umro je ne znajući ni da mu je kćerka umrla“, rekao je za Rešetku njegov unuk, prenosi provjeri.hr.

Ovo je još jedna potvrda neučinkovitosti cjepiva i cijepljenja, i potvrda najave šokantnog izlaganja dr. sc. Seana Brooksa koje izlaganje smo prenijeli ovdje , a u kojem navodi tri osnovne ali pogubne posljedice cijepiva i cijepljenja, a koje su u skladu i sa iskustvima dr. Vladimira Zelenka koji upozorava na planetarni genocid zbog cijepiva i cijepljenja – što smo ranije prenosili ovdje:

  • Kratkoročne posljedice:
    • br. 1. krvni ugrušci (infarkt, moždani udar i dr.),
    • br. 2. miokarditis (upala srčanog mišića),
    • br. 3. koji najviše zabrinjava je stopa pobačaja trudnica u prvom tromjesečju koja raste sa 10% na 80% !!!?
  • Srednjoročne posljedice: pogubna imunosna reakcija. Naime, studije na životinjama s ovim cjepivima su pokazale da su životinje zaista stvorile zadovoljavajući broj antitijela, ali kada su ponovno izložene virusu protiv kojeg su cijepljene – veliki broj ih je uginuo…(dok ispitivanja na ljudima nisu provedena);
  • Dugoročne posljedice: uzrokuje povećanje rizika na autoimune bolesti, rak i neplodnost…

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button