Izbor uredništva

Baš nas rade – glupanima

U slikovitom skijaškom gradu Davosu u Švicarskoj danas je počeo godišnji sastanak Svjetskog ekonomskog foruma (WEF). Oko 5000 vojnika iz švicarske vojske bit će raspoređeno kao podrška civilnim vlastima kantona Graubünden, koje su odgovorne za osiguranje prostorija summita i njegovih sudionika, piše europeanconservative.com

Kao i obično, godišnjim samitom predsjedat će kontroverzni Klaus Schwab, predsjednik WEF-a, koji se više puta pohvalio kako je njegova organizacija “prodrla” u kabinete vlada diljem svijeta.

Skup, koji se sastoji od ‘elite’ iz političkog, financijskog, znanstvenog, kulturnog i mainstream sektora, održati će se od 16. do 20. siječnja. Očekuje se dolazak oko 3000 sudionika. Službeni popis uzvanika, međutim, javnosti je nepoznat.

Godišnji samit u Davosu komentirao je i saborski zastupnik Mosta Marin Miletić .

”U Davosu se od danas odvija susret najvećih moćnika ovoga svijeta. Najveći broj njih se nije izvagao na nikakvim izborima, a željeli bi svima nama drugima nametati kako bismo trebali živjeti.

Da budem plastičan: više od 2.500 tih moćnika se nalazi na njihovom kružoku sjena, čuva ih 5.000 naoružanih vojnika. Ta ekipica je u Švicarsku doletjela iz cijelog svijeta sa više od 2.000 pojedinačnih privatnih letova na famozni Svjetski ekonomski forum. Neki sliče na hodajuće utvare, jedu japansku kobe govedinu (koja je najskuplji biftek na svijetu). Piju šampanjac Moet & Chandon Dom Perignon Charles i Diana 1981. koji plaćaju 5.000 dolara po boci da bi nama svima rekli kako se moramo prestati voziti avionima, da moramo uništiti benzinske automobile i kako moramo prestati jesti meso jer su kukci i žohari bolji za nas.

Shvaćate li ljudi moji zašto ćete trebati na izborima birati suverenističku političku opciju? Između ostaloga da nitko ne dira našu bušu, boškarina, koze i kokoši. Da golfovi i alfe se mogu i dalje voziti. Da tko god želi ostati slobodan po svojoj savjesti u Hrvatskoj to može – biti. To će biti naša zemlja. Mala Hrvatska, oaza slobode. Ipak, trebat će ove na daljinski Bruxellesa i globalističkih centara poslati na duže mirovanje. U protivnom, sjetit ćete se ovih mojih statusa dok budete vozili biciklu po brdovitim ulicama Rijeke i Kastva, a doma vas budu čekali svježi crvi za objed.

Ili ćemo biti slobodni ili nas neće biti.” napisao je Marin Miletić u svom statusu na društvenim mrežama.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button