Izbor uredništva

Željko Porobija je dosegao novo dno dnovinarstva

Već otprije indexov Željko Porobija je utjelovljenje pojma DNOVINAR ali najnovijim tekstom je sablaznio hrvatsku javnost i dosegao novo dno dnovinarstva u Hrvatskoj.

Lik koji je spreman javno pljunuti na vlastitog oca logoraša i njegovu vjeru, samo da bi idiotska insinuacija kako je sveti Antun bio pedofil bolje prošla kod zaglupljenih woke ljevičara.

Koliko smo god navikli na dnovinarstvo u Hrvatskoj ipak nam je teško povjerovati da ovakve spodobe zaista postoje u hrvatskom javnom prostoru.

Na ovaj tekst mogli bi smo reći da svaki čovjek razmišlja onako kakav je karakter, dobri razmišljaju dobro i pozitivno, zli razmišljaju i zamišljaju samo zlo. Pedofili u djeci vide samo seksualni objekt i kad vide čovjeka da grli dijete nakraj pameti im nije pomisliti da čovjek jednostavno voli djecu, nego odmah zamišljaju seksualni odnos s djetetom, takvi su. Evo već recimo skoro 40 godina znam za tu sliku sv. Antuna Padovanskog i nikad mi nije pala na pamet pedofilija, ali Željku Porobiji jest, jer on ne može zamisliti drugačiji odnos s djecom. Kraju to što je ova slika i priča biblijskog karaktera i spada u domenu vjere, no Porobija to vidi svojim očima i razumije svojim ne/karakterom, drukčije ne zna jadan. Njegove riječi govore sve o njegovom karakteru.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button