Izbor uredništva

Vrijednosti koje predstavlja Let 3 zacijelo NISU hrvatske!!!

Mislili smo ne napisati ništa o ovoj grozoti koja se naziva “Eurosong”, ali jednostavno NE MOŽEMO!!! Gotovi svi portali gotovo jednoglasno iskazuju divljenje i oduševljenje onima koji predstavljaju Hrvatsku. Mi mislimo kako vrijednosti koje predstavlja Let 3 zacijelo NISU hrvatske!!!

Vrijednosti za koje se mi borimo su u potpunoj suprotnosti sa vrijednostima koje predstavlja kako Eurosong tako i Let 3.

Stoga prenosimo u cijelosti Facebook objavu od Dolores Filipović za koju možemo reći kako odražava naš pogled na cijeli ovaj cirkus koji se zove Eurosong, cirkus čija poanta jedino može biti da pogodiš tko je muško a tko žensko:

Ljubljeni moji, mislila sam prešutjeti ovu grozotu koja se naziva “”Eurosong”, ali jednostavno NE MOGU!!!

Vidjevši po raznim portalima oduševljenje i podršku, čak i majki i očeva koje osobno poznajem, obuzela me ogromna tuga.

Do prije nekoliko dana, čudili su se ti očevi i majke, zločinima u susjedstvu, koja su počinila djeca, te stavljali na profilne, kao po nekakvom naređenju, slike sa svijećama “Molite za Beograd” bla, bla, bla…. Stavljali nekakva pisma i poruke “Pričajte sa svojom djecom”, a onda ti isti majke i očevi, srcima u komentarima odaju podršku “sumraku civilizacije, degutantnom Let 3”. Pod objašnjenjem, poslali su važnu poruku svijetu.

PROBUDITE SE SLIJEPCI!!!!! Kakvu su poruku poslali vama i VAŠOJ DJECI?!?

Reći ću vam ja. Poslali su vam poruku transgenderizma ( omiljenog sotoninog projekta ), poslali su vam poruku da je u redu skidati javno gaće i pucati čepovima iz g.z..e ( pod okriljem nekakve umjetnosti ), da je u redu da su dečki našminkani i da nose suknje i štikle, jer to je KAO NORMALNO I POŽELJNO ).

POSLALI SU PORUKU, DA ŠTO SI DEGUTANTNIJI, TO TE SVIJET VIŠE VOLI I PRIHVAĆA!!!

“Lijep” svijet želite svojoj djeci. S jedne strane čudite se i pokazujete kao nekakvu empatiju na zlo i zvjerstava kojima svjedočimo, a upravo VI, RODITELJI UČITE DJECU DA JE TO U REDU, TA IZOPAČENOST!!!!!

TO NIJE NIKAKVA UMJETNOST, KOJOJ SVJEDOČIMO, KAKO NA EUROSONGU, TAKO I NA SVIM SVJETSKIM GLAZBENIM DOGAĐAJIMA!!!

TO JE OTVORENO ŠTOVANJE SOTONE I NJEGOVE AGENDE. TO JE SOTONSKI RITUAL U KOJEM PREDAJETE I SEBE I SVOJU DJECU!!!!

I nemojte se čuditi ubuduće, licemjeri, nikakvim zvjerstvima kojima budemo svjedočili, JER BAŠ VI, SVOJOM PODRŠKOM IH PRIZIVATE!!!!!

NEKA VAM SE SMILUJE DRAGI BOG DA VAM OTVORI OČI I OMEKŠA SRCA, DA MOŽETE SPASITI I SEBE I SVOJU DJECU OD ZLA KOJEMU SEBE I NJIH SAMOVOLJNO PREDAJETE

“Dok ljudi budu govorili: ‘Mir i sigurnost’, baš tada će se iznenada na njih oboriti propast kao porođajna bol na trudnu ženu, i nipošto joj neće umaći. Ali vi, braćo, niste u tami da bi vas onaj dan mogao iznenaditi kao lopov” (1 Sol 5,3-4).

Lk 17,26-37

Riječ Gospodnja

U ono vrijeme Isusu reče svojim učenicima: “I kao što bijaše u dane Noine tako će biti i u dane Sina Čovječjega: jeli su, pili, ženili se i udavali do dana kad Noa uđe u korablju. I dođe potop i sve uništi. Slično kao što bijaše u dane Lotove: jeli su, pili, kupovali, prodavali, sadili, gradili. A onog dana kad Lot iziđe iz Sodome zapljušti s neba oganj i sumpor i sve uništi.

Tako će isto biti u dan kad se Sin Čovječji objavi. U onaj dan tko bude na krovu, a stvari mu u kući, neka ne siđe da ih uzme. I tko bude u polju, neka se ne okreće natrag. Sjetite se žene Lotove! Tko god bude nastojao život svoj sačuvati, izgubit će ga; a tko ga izgubi, živa će ga sačuvati.

Kažem vam, one će noći biti dvojica u jednoj postelji: jedan će se uzeti, drugi ostaviti. Dvije će mljeti zajedno: jedna će se uzeti, druga ostaviti.” Upitaše ga na to: “Gdje to, Gospodine?” A Isus im reče: “Gdje bude trupla ondje će se okupljati i orlovi.”

Ovo nije umjetnost, ovo je Sodoma i Gomora, sumrak civilizacije, izopačenost i otpadništvo!!!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button