Vjera

VIDEO: Devetogodišnja djevojčica imala je viziju Isusa koji im govori da uskoro dolazi i da se pripremite?

Video u kojem su prikazane predivne vizije koje su imale obje djevojčice da su vidjeli Isusa kao Kralja koji se priprema doći po svoju crkvu. A to su Savanna i dvogodišnja Lily, a njihovimroditelji su u čudu o ovom posebnom događaju. Bogu je sve moguće pa čak i djecu da upotrebi ako želi.

Devetogodišnja djevojčica Savannah zaprepastila je svijet objavom o tome da je vidjela Isusa. Naime, tvrdi da je za vrijeme molitve imala viziju Isusa koji joj se obratio kako bi upozorio svijet da se uskoro vraća, te koliko je važno upravo sada obratiti se Njemu. Nekoliko dana prije Isus ju je upozorio, kako tvrdi, da će zemlju uskoro pogoditi veliki potresi i da će milijuni izginuti u njima.

S javnosti je djevojčica podijelila i dva važna biblijska stiha: ‘Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.’ (Ivan 3, 16) ‘Ja sam Put i Istina i Život: nitko ne dolazi Ocu osim po meni.’ (Ivan 14,6)

VIDEO – Isusov dolazak

Još jedna djevojčica je imala sličnu viziju. Dvogodišnju Lily Grace nisu učili o Isusovu drugu dolasku, jer je još premala, tek je učila govoriti, kaže njezina majka, no jedne ju je noći Lily probudila i rekla joj da će se Isus vratiti… “Nešto prije ponoći naša Lily (2) nas je probudila, kucala na vrata te nam žurno govorila: ‘Nešto dolazi, nešto dolazi.’ Nismo obraćali pažnju, a Lily nam je drugog dana ispričala što je vidjela. Nakon što sam ju upitala što dolazi, ona je viknula ‘Kralj dolazi, Kralj dolazi’.”

Također možete čuti kako izgovara: “Abba (otac) je gore, on će vas uzdići gore i pridružite se Ocu gore”, opisala je događaj začuđena majka koja je pustila ovaj video. Majka je također u opisu dodala kako ju nije učila takve stvari jer je djetešcu tek dvije godine i tek sada hvata i uči neke riječi i slaže rečenice pa je nisu još ni upoznavali s temama poput drugog dolaska Isusa.

Također, majka je u opisu videa napisala kako joj je Lily drugog dana tijekom doručka još rekla: ‘Mama otvori se, jer Bog dolazi.’ Bilo kako bilo, u videu možete jasno vidjeti djevojčicu koja govori da nam kralj dolazi te prstićem pokazujući prema nebu ona uzvikuje Abba je gore, Abba će nas voditi gore, što možete pogledati u videu za kojeg se majka nada da će biti ljudima na blagoslov uz dodatak: (Joel 3, 1) Poslije ovoga izlit ću duha svoga na svako tijelo, i proricat će vaši sinovi i kćeri, vaši će starci sanjati sne, a vaši mladići gledati viđenja.

VIDEO-svjedočanstvo malene djevojčice

Chelsea kaže da je video snimljen u siječnju 2015. godine oko ponoći kada joj je Lily Grace pokucala na vrata spavaće sobe da ju probudi: „Govorila je sa žurbom: ‘Nešto dolazi! Nešto dolazi’”, napisala je Chelsea ispod videozapisa. „Je li bio poput tate?” čuje se kako ju majka pita. „Ne! Nije bio kao tata, bio je kao ISUS. On je KRALJ! Kralj Abba! On je kao Abba! Isus Kralj Abba”, odgovorila je oduševljeno Lily Grace.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
rastimo-u-vjeri.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button