Izbor uredništva

Rat protiv braka, obitelji i djece, kao dio kulture smrti, vodi se na svim frontovima!


Rat protiv braka, obitelji i djece, kao dio sveprožimajuće kulture smrti, vodi se na svim frontovima, a posljedica toga rata je i današnja otužna demografska situacija na sve dekadentnijem izumirućem Zapadu.

Afera Zambija nametnula je brojna pitanja o tzv. prekograničnim posvojenjima i mogućem trgovanju djecom.

„Večernji list“ u veljači je izvijestio o tome da su Hrvati u četiri godine posvojili 68 djece iz Konga, a ostatak svijeta 136. Takav je nerazmjer više nego sumnjiv, no čini se da nadležne službe nisu voljne istražiti nalaze li se sva posvojena djeca u Hrvatskoj. To budi sumnje da je Hrvatska služila kao tranzitno mjesto za preprodaju djece u bogatije zemlje.

Općenito govoreći, živimo u vremenu u kojemu se vodi rat protiv djece. Navest ćemo neke podatke za ilustraciju, a detaljnu analizu možete pročitati u izvrsnoj knjizi prof. dr. sc. Josipa Mužića „Rat protiv čovjeka“ koju je 2016. objavio Glas Koncila.

Poražavajući podatci

Prema podatcima UN-a iz 2005. svakoga je sata u svijetu zbog gladi i siromaštva umrlo 1200 djece. Čak jedna milijarda djece, prema podatcima UNICEF-a, nema mogućnosti uživanja ključnih usluga od presudnog značaja za razvoj i opstanak, bilo da govorimo o zdravstvu ili školstvu. Zbog manjka vode i higijenskih potrepština svakog dana umire dvije tisuće djece ispod pet godina. Još krajem devedesetih oko 300.000 djece bilo je izravno uključeno u ratne sukobe.

U Sjedinjenim Američkim Državama od 1980. do 1993. nasilje nad djecom poraslo je za 134 posto, a seksualno zlostavljanje za 350 posto. Oko dva milijuna djevojčica svake godine biva podvrgnuto sakaćenju genitalija, a 120 milijuna djece pogođeno je nekim hendikepom. Na Zapadu po broju nestale djece prednjači SAD gdje se svake godine prijavi nestanak 800,000 djece od kojih se oko osam tisuća nikada ne pronađe.

U SAD-u je seksualno nasilje postalo masovna pojava koja je doživjela naglu ekspanziju nakon seksualne revolucije šezdesetih godina. Prema američkom nacionalnom istraživanju godišnje čak 1,3 milijuna žena postanu žrtve silovanja, od čega je 42 posto ispod 18 godina. UN-ove procjene iz 2008. govore da 2,7 milijuna osoba godišnje budu žrtve trgovine ljudima od čega je 80 posto djece koja uglavnom postaju žrtve pedofila.

Nevjerojatno zvuče podatci da je u četiri stoljeća, od 16. do 19. stoljeća, kao roblje prodano oko 15 milijuna Afrikanaca, a trenutno, u 21. stoljeću, broj ljudi pretvorenih u robove je preko 200 milijuna, od čega značajan postotak zauzimaju djeca. Mnoga djeca postaju i žrtve trgovanja organima.

Upetljanost „elite“

„Nema za čovjeka dragocjenijih uspomena od onih što ih je u najranijem djetinjstvu stekao u roditeljskoj kući, i to je gotovo uvijek tako, ako u obitelji makar samo donekle vlada ljubav i sloga“, zapisao je veliki Dostojevski u djelu „Braća Karamazovi“.

Na žalost, brojna djeca nemaju lijepe uspomene iz djetinjstva. Patnja milijuna djece predstavlja tužnu svakodnevicu na svim paralelama i meridijanima. Na žalost, često se ne donose djelotvorne mjere suzbijanja različitih vrsta iskorištavanja i maltretiranja djece ili se ove ne provode upravo zbog toga što u tome sudjeluju i perverzni pripadnici visokih političkih i korporativnih krugova. Tzv. elita često prednjači u perverzijama, a to je pojava koju možemo pratiti još od vremena Rimskog Carstva na čijem primjeru možemo detaljno studirati patološke i dekadente društvene i kulturne pojave.

Dovoljno se prisjetiti Jeffreya Epsteina, pedofila čiju su raskošnu vilu na „Otoku orgija“ na Karibima posjećivali mnogi „uglednici“, a sam je Epstein bio vrlo blizak bivšeg američkom predsjedniku Billu Clintonu. Službena je priča da se je ovaj ubio u zatvoru, no prije će biti da je ubijen jer je znao tajne o mnogim „uglednicima“ iz svijeta politike, biznisa i show biza.

Rat protiv braka, obitelji i djece, kao dio sveprožimajuće kulture smrti, vodi se na svim frontovima, a posljedica toga rata je i današnja otužna demografska situacija na sve dekadentnijem izumirućem Zapadu.

Izvor: HKV / Davor Dijanović

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button