Izbor uredništva

Papa Franjo: Rodna ideologija porobljuje svijet

Rodna ideologija porobljuje svijet

Ovo nije izjavio neki pomahnitali teoretičar zavjera nego liberalni papa Franjo.

„Rodna ideologija danas, jedna je od najopasnijih ideoloških kolonizacija“, rekao je Sveti Otac . „Zašto je opasno? Zato što zamagljuje razlike i vrijednost muškaraca i žena“, dodao je.

Ljudi otvorena duha, ali snažne razboritosti neovisno kojem političkom spektru pripadali uočavaju opasnost rodne ideologije. Sve postojeće društvene konstrukcije treba dekonstruirati po tom ludilu. Sjene su perfidne, najdublje revolucije ne događaju se kroz prolijevanje krvi i bez fizičkog nasilja, nego kroz medije, kulturu, obrazovni sustav i politiku mijenjaju se temelji na kojima je nastala i opstala naša civilizacija.

Po toj rodnoj ideologiji i revoluciji koju provode njihovi pijuni – više nije bitno kako si došao na ovaj svijet. Kao muškarac ili žena, jer je sve moguće mijenjati. Stvaranje čovjeka na sliku Božju kao muško i žensko isto je u dekontrukciji jer rodna ideologija lobotomira mase kako mi imamo moć i sva prava, sami odrediti kako smo nastali i tko smo mi ustvari? Prema Satreu čovjek je jedino biće koje prvo postoji, a tek onda određuje svoju bit, što će biti. Da biste na mjestu neke kuće izgradili novu, nema drugog puta nego staru kuću srušiti. Do temelja. To radi ta ekipa. Imaju novac. Imaju moć. Imaju medije. Ali, nemaju istinu.

Postoje biološke genetske anomalije, ali one su strahovito rijetke. Oni žele, koristeći postojanje takvih anomalija, izbrisati u cijelom stanovništvu zemlje – crtu između muškaraca i žena. Oni žele i na ovom području napraviti kaos.

Žele učiniti sve relativnim i/ili irelevantnim. Jer ako je sve relativno, sve se može. Sve je dopušteno, jer nema pravila. Kakvo je to odrastanje generacija bez pravila? Kakvo je to ponašanje uslijed odgoja bez pravila? U koji kaos vodi takvo društvo?

Obranit ćemo našu djecu od njihove kolonizacije svijeta. I borit ćemo se do kraja kako bismo sačuvali stijenu na kojoj je sagrađen ovaj naš svijet. Ne može i ne smije se žrtvovati istina i time dovoditi u zabludu cijelo čovječanstvo samo zbog toga da bi netko bio manje osjetljiv, da bi mu bilo lakše. Ne mogu reći da biološki muškarac može biti i žena, kako ne bih povrijedio osjećaje nekih koji bi htjeli da su žene. Posebno je važno sačuvati djecu i mlade od ovih najezdi, kao i žene sportašice protiv svake diskriminacije koja im se nanosi s muškarcima koji dožive “prosvjetljenje” pa iz muškog sporta gdje su bili gubitnici i ispod prosječni sportaši krenu osvajati medalje u ženskom sportu jer se ipak tako osjećaju.

Djecu i mlade sačuvati! A onda neka odrasle osobe čine što žele, ionako ćemo svi pasti nice pred Nj i položiti račun za svoj život kako je Krist rekao da se ima dogoditi.

Marin Miletić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button