Zanimljivosti

NEPOKOŠENI GRAD

Svaki dan svjedočimo sve većem rasulu u upravljanju Gradom Zagrebom od radikalno lijeve platforme Možemo i gradonačelnika Tomaševića .

Zagreb osim što sve više postaje “crveni ” uistinu postaje i ”zeleni” jer je proljetno zelenilo prestalo biti idilično i sve više liči na afričke savane a na nekim površinama trava je narasla i preko metra.Kosilicu, govore stanovnici mnogih naselja u Zagrebu , ove godine nisu još vidjeli.

Objašnjenje iz Zrinjevca i gradske uprave je tragikomično:

S obzirom da se Zagrebu se ne kosi trava kako bi grad bio ”zeleniji” a sada već tjednima pada i kiša. Obzirom kakvu vlast ima Zagreb očekivati je da za dva tjedna u Zagrebu bude više komaraca nego u Baranji. Trovati komarce, ta nevina živa bića, vjerojatno nije u skladu sa zelenim politikama. Zagreb sigurno čeka spektakl!

Navedenu situaciju u Zagrebu je na svom profilu komentirao i saborski zastupnik Mosta i gradonačelnik Sinja Miro Bulj:

‘Kažu kako Plenković ukidanjem prireza podapinje nogu Tomaševiću, kao da njima koji se bave klupama i zastavama u duginim bojama i mijenjanjem imena ulica dok je grad u potpunom rasulu treba podapinjati nogu.

Onaj tko zna može i bez prireza i to mi u Sinju svakog dana dokazujemo. Možemosima ne bi pomogao ni dupli prirez.

Plenković ukida prirez jer maže ljudima oči kako im zapravo nešto daje, a to ionako nije njegov prihod nego prihod jedinica lokalne samouprave. Istovremeno inflacija je ljudima pojela gotovo 50 posto plaće, a dobar dio toga završio kod njega u proračunu.

Plenkovićevu korumpiranu kliku treba micat s vlasti, ali i ove ekstremno lijeve i potpuno nesposobne tipove financirane iz vana treba isto tako držat podalje od vlasti.

Nažalost, Zagreb je platio cijenu za cijelu Hrvatsku. Zagreb ispašta da bi se Hrvatska spasila jer će ljudi na njihovom upravljanju Zagrebom vidjeti da im ne treba nikad više dati povjerenje.

Hrvatskoj je potrebna samosvjesna i suverenistička opcija koja zna što su prave vrijednosti, ali i koja zna kako upravljati!” napisao je Bulj.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button