Vijesti

Napad na štand za narodni referendum protiv stožerokracije!

Danas oko 18:00 sati Nikola Grmoja (MOST) je objavio na društvenim mrežama pojedinosti današnjeg napada na štand na kojem se skupljaju potpisi za ukidanje COVID potvrda i stožerokracije. Netom poslije je objavljena i slika napadača kako se udaljava sa mjesta napada na objavi njegovog stranačkog kolege Marina Miletića (dolje).

Pitamo se kome smeta PRAVO NARODA na izbor na referendumu?! Dakle, da ponovimo, ovime se NE donosi ikakva odluka, nego se narodu osigurava pravo izražavanja stava na referendumu (u ovom slučaju o COVID potvrdama i stožerokraciji). Također, javnost mora uzeti u obzir da alternative ovom procesu jednostavno – nema (osim kaosa, nasilja i anarhije a što ne bi smjela biti opcija, jer u tom slučaju svi gube)!

Ako bi bila prepuštena vlast i odlučivanje o bitnim pitanjima slobode čovjeka, pojedinca i naroda, danas stožeru, a sutra nekom drugom tijelu (kako i kada odluče i izmisle izgovor), zapitajte se, kakav svijet ostavljamo našoj djeci, budućim naraštajima. Je li vrijedi ovu inicijativu prepustiti stihiji pa danas-sutra npr. biti zatočen u vlastitom stanu – u četiri zida (u blažem slučaju), iz tko zna kakvog razloga i izgovora?!

Slika napadača na štand o referndumu naroda Izvor Mladić u dvadesetim godinama je prijetio djevojkama i poručio im da će Mostovi volonteri dobivati batine na štandovima.

Nikola Grmoja objava:

Upravo sam policiji prijavio napad na naš štand kod studentskog doma Stjepan Radić na kojem su bile dvije naše volonterke. Na štand im je banuo lik koji im je rekao da za njih ima savjet, da okolo idu ljudi koji tuku volontere naših referendumskih inicijativa.

Cure su konstatirale da im prijeti i da će zvati policiju nakon čega je on postao nervozan i počeo se derati ponavljajući da im je dao savjet. Otrgnuo im je sa stola dvije potpisne liste inicijative Odlučujmo zajedno s oko 40 potpisa i otišao.

Cure imaju i svjedoka i njegove fotografije dok se udaljava sa štanda. Moguće je da se radi o incidentu neuravnoteženog lika, ali moguće i čovjeku kojeg su poslali da se zastraše i obeshrabre naši volonteri.

Molim sve one koji nam žele pomoći da se jave za volontiranje, posebno muškarce kako bismo zaštitili naše djevojke na štandovima, ali i potpisne liste s potpisima građana od mogućih krađa.

Prijavi se za volontiranje : ovdje.

Marin Miletić objava:

Nećete nas uplašiti, kukavice jedne‼️

Momci, dodite, stanite uz nas na štandove🔥

Napadnute su nam djevojke kod SD Stjepan Radić. Naše studentice koje volontiraju i skupljaju potpise protiv Stožerokracije i za ukidanje COVID potvrda su napadnute sada poslijepodne. Otete su im liste s potpisima.

Mladić u dvadesetim godinama je prijetio djevojkama i poručio im da će Mostovi volonteri dobivati batine na štandovima. Imamo svjedoke za ovo – sve je na policiji. Ne znam je li ovakvu agresivnost potaknuo Premijer države koji nas Mostovce barbarski vrijeđa, ali znam da sigurno namjerno otvara frontu i ne radi na zajedništvu našeg naroda. Hrvatska je mala zemlja, ne trebaju nam podjele. Momci, dođite, pridružite nam se. Ovo njihovo očigledno vodi tiraniji i represiji od države. Javite nam se i stanite uz nas, uz bok svih onih koji brane demokraciju, nas koji branimo naše obitelji i djecu. Što se tiče ovih fejkera od faca, mi smo vam sutra po centru Zagreba cijeli dan. Ja sam kod Bana. Pozdrav.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button