Izbor uredništvaVideo

MOŽEMO IMA GEJMERA: Snimili smo Tomaševićevog vijećnika – Zorislava Antuna Petrovića, kako…

MOŽEMO IMA GEJMERA: Snimili smo Tomaševićevog vijećnika – Zorislava Antuna Petrovića, kako za vrijeme zasjedanja Zagrebačke skupštine igra igrice!

Dok se Zagreb guši u smeću i obnavlja puževom brzinom, pitate se – što rade zastupnici vladajuće, radikalno lijeve skupštinske većine iz platforme Možemo?!

KRATKO I JASNO: IGRAJU IGRICE!

Tijekom posljednjeg zasjedanja Skupštine Grada Zagreba, kamere Z1 televizije snimile su (ne)uobičajenu scenu…

Zastupniku iz tzv. Zelene alternative, Zorislavu Antunu Petroviću, koji je dio platformaške većine druga TTejca, bilo je toliko dosadno da je igrao igrice. Nije isključeno da ga je predsjednik Skupštine, SDP-ovac Joško Klisović, kakrakterističnim načinom vođenja sjednice, pomalo motivirao za ovako besprizorno i neodgovorno ponašanje, a građani Zagreba svakako su dobili baš ono što su i birali – vijećnike lijenčine, zgubidane i niš’ koristi, kako je znao govoriti pokojni Milan Bandić.

Zorislav Antun Petrović, poput većine svojih partijskih drugova, dugogodišnji je aktivist i “borac protiv korupcije”. Vodio je Transparency International Hrvatska, živio na račun donacija i proračuna, a političkim protivnicima vrlo često docirao o “transparentnosti” i odgovornosti, kakvu je sada pokazao na djelu:

VI GA PLAĆATE, A ON JE “TRANSPARENTAN” – POGLEDAJTE VIDEO OVDJE

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button