Zanimljivosti

Lauc o napadima ”stručnjakinje” Pokos: ”Niže od ovoga valjda ne može…”

Gordan Lauc se osvrnuo na napade koji su stigli na njega od strane bivše pjevačice i starlete Vlatke Pokos, inače velike ”stručnjakinje ” za pandemiju Covid 19.

” Kada u krajnjem očaju protivnik naoružava djecu i šalje ih na prvu liniju, znate da je rat dobiven, iako će nažalost puno te nikome krive djece nastradati. Krajem prošle godine moje stavove da nam nisu potrebne najstrože mjere i da nije strašno što se virus u određenoj mjeri širi tijekom ljeta kroz mlađu populaciju napadali su Rudan, Štagljar, Lenhard, Ban. Sve redom ugledni znanstvenici čije mišljenje poštujem i bilo mi je žao što se ne slažemo.

Vrijeme je pokazalo da su naše analize (koje je u najvećem dijelu radio Nenad Bakic) ipak bile puno bolje od njihovih, da stroge mjere više štete, nego što koriste i da je zero-covid strategija pogrešna. Zapravo moram se ispraviti, njihovih “analiza” nije niti bilo, već su samo ponavljali ono što je na globalnoj razini plasirao pandemijski marketing.

U drugom valu napada pandemijskog marketinga oni su svi mudro šutjeli, a u prvim redovima su bili neki mladi “znanstvenici” koji do sada nisu ništa napravili i za koje nitko nikada nije niti čuo, a zapamtili smo ih samo po nadimcima Tjesteninko, Mahunarka, Slanutak i slično. Tada je već bilo jasno da se radi samo o pandemijskom marketingu i da ih treba samo ignorirati.

Posljednji val pandemijskog marketinga nadišao je čak i djecu vojnike iz 1945. Sada me u medijima Vlatka Pokos proziva da sam “šarlatan i sramota znanstvenog savjeta”. To je to! Kraj! Motaj kablove! Niže od ovoga valjda ne može… Djeca su elitni vojnici u usporedbi s ovim najnovijim regrutima pandemijskog marketinga.No nemojte se dati zavarati. Ipak može i gore.

Ako buncanje random osobe poput Vlatke Pokos završi u naslovima u novinama, sljedeći korak su falsifikati, fotomontaže i slične stvari. Već sam vidio objave da sam seksits, homofob, pećinski pračovjek. Još nedostaju pedofilija, maltretiranje životinja, dilanje droge i slične stvari…

S nestrpljenjem iščekujem što će sada smisliti i ima li još netko tko ne vidi što se događa…” napisao je Gordan Lauc.

Podsjećamo,bivša pjevačica Vlatka Pokos, koja je pobjegla u Kanadu kako bi izbjegla provođenje sudske presude kojom je osuđena da je sinu (iz prvog braka)  bivšeg supruga Josipa Radeljaka Dikana s kartice navodno ukrala 306.000 kuna, obrušila se na znanstvenika prof. dr. Gordana Lauca zbog njegovih izjava da se mladi ne trebaju cijepiti te da je potrebno ukinuti sve mjere protiv koronavirusa.

‘Vi ste degutantni. Imate li roditelje? Svejedno Vam je hoće li umrijeti? Uostalom, u ovom valu puno mlađi ljudi obolijevaju i umiru, brojke sve govore. Hrvatskoj slijedi katastrofa na jesen. Vi ste jednostavno degutantni manipulator i ubojica’, napisala je Vlatka Pokos u Facebook poruci Gordanu Laucu.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button