Povijest

KAKO JE ILIJA VINCETIĆ SPASIO BOŠNJAKE U ORAŠJU I ZAUSTAVIO 3 NAREĐENJA POBUNE IZ SARAJEVA

Braća Ilija i Pero Vincetić poznati su u braniteljskoj populaciji Republike Hrvatske i Republike Bosne i Hercegovine kao nepokolebljivi borci. Pero Vincetić preminuo je 1. kolovoza 2021. u nedovoljno osvijetljenim okolnostima u istražnom zatvoru u Osijeku.

Pogledajmo kako je Hrvat, Ilija Vincetić. legendarni Brigadir HVO 106 BRIGADE ORAŠJE zaustavio tri naređenja pobune koje je zahtijevao vrh tzv. Armije BiH na čelu sa Seferom Halilovićem!

Ilija Vincetić je iz Donje Mahale (Orašja) pogledajmo što kaže na to sve! Video će otkriti mnoge stvari! Znaju se i imena tih pojedinih muslimana iz Orašja koji su pokušali nešto ali su iste sekunde spriječeni! Takvih se svi stide jer takvi samo kvare sliku Orašja!

Takvi su bili najveći ljubimci agresoru, jer takvi postupci samo štete odbrani! Takvi samo štete časnim i velikim ljudima Islamske vjere iz Orašja koji su bili u legendarnoj HVO 106! Jer ovdje su Muslimani stali braniti svoje domove sa mnogo brojnijim i vjekovnim Hrvatima iz Orašja!

Na sreću, sve je dobro prošlo zbog Ilije Vincetića i cijele HVO 106! Sarajevo i svi ostali su dobili jasnu poruku da u Orašju nemaju nikakvu moć!

Svjedočanstvo o Domovinskom ratu u BiH i o Muslimanskoj izdaji treba pročitati knjigu Muslimansko-hrvatski građanski rat u srednjoj Bosni, autor koje je američki pukovnik Charles R. Schrader .

Američki vojni stručnjak dokazuje kako su Muslimani napali Hrvate i to planirano – o čemu je muslimansko vodstvo u Sarajevu donijelo odluku već u jesen 1992. godine. No, Muslimani su se pokazali kao vrlo vješti i ustrajni u svojoj propagandi i tako stekli status žrtve, dok su u isto vrijeme prešućivali sve što je za njih moglo biti nepovoljno (od brutalnih zločina što su činili oni i njihovi mudžahedini, osvajanja tuđih prostora i akcija etničkog čišćenja, do dogovora oko podjele B i H, tajnih kontakata s Miloševićem, Karadžićem i ostalima sa strane agresora, djelatnosti agenata KOS-a u njihovim redovima, sprege između državnih institucija i ljudi u vlasti s kriminalnim podzemljem).

Mora se priznati da su kad je u pitanju vođenje specijalnog rata nadmašili ostale strane u sukobu, naravno, uz pomoć islamskih zemalja koje su stale iza njih sa svojim medijima i obavještajnim kanalima koje imaju diljem svijeta.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button