Uncategorized

Genijalan video američkih komičara: Pogledajte kako su se narugali rodnoj ideologiji

Američki komičar, youtuber Cassady Campbell i njegov kolega Alex Stein u svom najnovijem pohodu dobro su se narugali američkim tzv. liberalima, pobornicima rodne i LGBTQ agende, ljubiteljima aktualnog predsjednika Joea Bidena. prenosi narod.hr

Taj je dvojac došao u gradsko vijeće grada Plano u američkoj državi Teksas koje povremeno prima građane koji žele ukazati na probleme koji su povezani s funkcioniranjem grada.

Komičari su iskoristili situaciju da bi se narugali sve dominantnijem nametanju rodne ideologije koja potiče promjenu spola, rodnu neutralnost, fluidnost čak i kod djece.

U maniri mladih američkih ljevičara koji se histerično bore za svoju agendu, njihov dolazak u gradsku vijećnicu bio je sve samo ne miran i tih.

Cassady Campbell uživio se u ulogu mladog isfrustriranog gay ljevičara koji je urlao o svojem nećaku koji ne može dobiti operaciju promjene spola i blokatore hormona i to je nazvao prijetnjom američkoj demokraciji.

“To su isti ljudi koji se odbijaju pokoriti znanosti i u potpunosti se cijepiti. To je znanost, ljudi! Znanost!” zavapio je  komičar.

Kako primjer najgore transfobije navodi činjenicu da 14-godišnji dječak ne može igrati u košarkaškoj ligi za djevojčice od osam godina. “On se osjeća kao djevojčica od osam godina. Zamislite svijet u kojem ne može igrati u toj ligi!” vrištao je komičar u gradskom vijeću.

Pritom je u priču upleo i ljubitelje bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji su, po uvriježenim predrasudama, ujedno poricatelji znanosti zbog skepse prema službenom korona narativu i prisilama na cijepljenje. Naravno, ujedno su, prema tim stereotipima i teoretičari zavjera. Kaže kako još ima noćne more od tweetova Donalda Trumpa.

Nakon što je upozoren da mu je vrijeme isteklo, na red je došao njegov kolega youtuber Alex Stein.

Odjeven u plivačku opremu ustvrdio je kako mu je zabranjeno sudjelovati u ženskom plivačkom timu. Potom je svukao ogrtač, ostao samo u ženskom kupaćem kostimu i pitao prisutne: “Izgledam li ja vama doista kao muškarac?!” Kazao je da mu je zabranjeno plivati za žensku ekipu zbog – transfobije.

“Da, rođen sam kao dječak. Pa što?!!!Ovo je 2022. Nije bitno kakav si se rodio”, poručio je komičar.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
narod.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button