Domovina

Fra Mario Knezović: Moram ovo napisati da nadbiskupom nitko ne manipulira

Fra Mario Knezović je reagirao na natpise pojedinih medija i njihovih “stručnjaka” kako se dogodio potpuni preokret te da kardinal Bozanić preporuča i poziva na obvezno cijepljenje. Njegovu objavu donosimo u cijelosti:

ŽURNO: Nije istina da je kardinal Bozanić rekao da preporuča i poziva na obvezno cijepljenje. On je ponovio stav Kongregacije i stav Biskupske konferencije da cijepljenje mora ostati na razini dobrovoljnosti. To čak ističu i mediji, pa onda, što je neshvatljivo, zovu stručnjake da tumače neki nepostojeći preokret. Preokreta nema. Službena je zadnja izjava Stalnoga vijeća HBK o tome. Ništa spektakularno novo niti suprotno kolegama biskupima nije Bozanić kazao. Moram ovo napisati da nadbiskupom nitko ne manipulira!

Napomena uz moje objave: Nastavit ću se zalagati da svatko po savjesti može odlučiti, bez nasilja i ucjene. Branit ću svim silama one koji su se cijepili i one koji se nisu cijepili. I jedni i drugi su vrijedni ljubavi i poštovanja ako su u savjesti i slobodi donijeli odluku!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button