Vijesti

Fra Mandarić Berošu: “Ministre, ako ste cijepljeni i imate masku čega se bojite?”

Prema pisanju Braniteljskog portala, ministar zdravstva Vili Beroš odbio je sudjelovati na misi na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Škabrnji.

Obznanio je to fra Božo Mandarić, Župnik župe sv. Mihovila – Lišane Ostrovičke, čiju objavu prenosimo u cijelosti.

Fra Mandarić Berošu: Ministre, ako ste cijepljeni i imate masku čega se bojite?
www.crodex.net
Fra Božo Mandarić

– Danas prigodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, ministar zdravstva Vili Beroš u Škabrnji radi tzv. nepoštivanja mjera prije početka mise nije htio sudjelovati, zamislite sudjelovati tj. prisustvovati sv. Misi. Napomenimo prvo, odbiti biti na misi Dana sjećanja na žrtve i za njih uputiti molitve, drugo: u crkvi su skoro svi imali maske, ali teško je bilo imati razmak itd.

Ministre, ako ste vi cijepljeni, ako Vi imate masku čega se bojite?

Zar maska ne štiti?! Cjepivo isto tako kako Vi kažete… Očito je sve manipulacija. Sve laž. Ili se bojite suda ljudi. Možda i novac koji dobivate. Ja Vas pitam za sud Božji! Izbjegavate mjesto Božjeg prisustva, sakramente Crkve.

Sve što je laž propada ministre. Duša je vječna. Što sa njom? Cijepite dušu. Čime i kako zavrijediti Nebo i vječnu nagradu. Ostavite se zemaljskoga. Za nebeskim težite.

Ostavite se utjecaja izvana. Ova zemlja treba predvodnike u vlasti kršćane.

Malo nas pokaziva identitet kršćanina. Tko se mene postidi i ja ću se njega u Kraljevstvu nebeskom. To znači tko me zaniječe, kaže Isus. Isto tako kaže ne boj se stado malo, mnogi brinu za tijelo…

Budite vjerni jer Krist vjeran ostaje, napisao je.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button