Izbor uredništva

Dobro zapamtite što su oštromjeraši radili djeci

Djeca i mladi su bili najveće žrtve “pandemijskih ludorija” koje su izvodili… A suicidi su samo vrh ledene sante…Sve to nam je donijela plandemija, njihove politike represije. Svi oni koji su nas zastrašivali su odgovorni za to i do kraja života se moraju jako truditi da barem malo umanje štetu koju su napravili…

Psihologinja Tanja Jurin gostovala je u Newsnightu u kojem je komentirala kako se djeca i mladi sve teže nose s brojnim izazovima u današnjem društvu.

“Vidimo velike promjene kod djece i mladih. Mentalno zdravlje mladih je ugroženo, puno je gore nego prije pandemije.” navela je Jurin.

Ti isti psiholozi su šutjeli kad su trebali biti najglasniji! Kakvi su to psiholozi koji nisu prepoznali manipulativne metode i nisu reagirali?

Sjetimo se zelene agende i ljevice u Hrvatskom saboru koji su tražili da se necijepljenima ne dopusti ulazak u trgovine, da se necijepljenima ne dopusti liječenje.

Novinari se sada čude što je mentalno zdravlje mladih ozbiljno narušeno. Prisjetimo se kako su nedavno napadali mlade samo zato što su ovi, u bijegu od novinarskog ludila, izašli van i družili se. ”Čestitke” dnovinarima jer i oni su itekako odgovorni !

Za nekoliko godina “koronafanatik”, ili “oštromjeraš” trebaju postati općeprihvaćeni kao jednako negativna karakterizacija kao i “fašist”, “nacist”, ”komunist” i slično… Dobro pogledajte što su oštromjeraši radili djeci na stranici infodemija.org.

Vrijeme je da se ovaj pandemijski igrokaz preseli u sudnice i da se krivci identificiraju i sankcioniraju.
Kad smo upozoravali da će do ovoga doći, šikanirali su nas, pljuvali i klevetali – isti ovi novinari i ”stručnjaci” koji se sad zgražaju nad posljedicama vlastitih politika.

Hoće li se ”heroj” Beroš, Capak,Fuchs i Markotić, njihov gazda Plenković ispričati građanima Hrvatske na svom ludilu koje su nam nametnuli? Tko će odgovarati za sve nuspojave? Za uništeno zdravlje i uništene živote tisuće djece?

Građani moraju znati: budete li na idućim izborima dali povjerenje poslušničkim globalističkim strankama u Hrvatskom saboru, interesnim skupinama financiranima iz centara moći ,ovo će se sve ponoviti.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
liberal.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button