Vjera

Božji lik iznad kolibe koja je čudesno očuvana u strašnom požaru

BOŽJI LIK…Dok je obitelj mislila da je sve gotovo i da nema više spasa za njihovu imovinu odlučila je čitava obitelj dići svoj glas u molitvi i tražiti zaštitu od požara koji se počeo širiti sve bliže njihovoj imovini. Najedanput su slučajno uzeli svoje mobitele i slikali požar, i dok su slikali ugledali su nevjerojatnu fotografiju kako iznad njihove imovine stoji netko u svjetlosti. Bio je to Anđeo koji je zaštitio njihovu imovinu.

Evo kako se sve to zbilo. Kada je izbio žestoki požar u Henry’s Creeku blizu Idaho Fallsa, Bruce i Jeanette i Empey bojali su se najgoreg. Činilo se sigurnim da će vatra – koja je već progutala više od 50.000 hektara – u potpunosti uništiti obiteljski ranč. Ipak, vjerna obitelj molila je za božansku intervenciju. I ne samo da je njihova imovina čudesno pošteđena, već se u dimu pojavljuje i tajanstveni anđeli u svjetlosti.

božji lik

Priloženu fotografiju požara u Henry’s Creeku, koji se krenuo širiti ravno prema njihovom obiteljskom posjedu, zabilježio je Bruce. Jeanette je fotografiju nazvala “The Fireman’s Guardian” (“Vatrogasni zaštitnik”), a postala je viralna otkako je podijelila na Facebooku s mnogima vjerujući da bi to mogao biti Anđeo koje je Isus poslao da zaštiti njihovu imovinu.

Daniel je ujutro u 3:25 sati rekao: “Lo, vidim četvoricu slobodnih ljudi kako hodaju usred vatre i ne ozlijeđeni su; a oblik četvrtoga je poput Sina Božjega.” Za obitelj Empey, tajanstveni lik koji se može jasno vidjeti u dimu potvrđuje da je njihovo vlasništvo sačuvano zahvaljujući Bogu i Njegovim anđelima!

Moj suprug i sin otišli su na ranč u ponedjeljak navečer nakon što su saznali da je vatra preskočila mjesto  Bone Road i krenula prema našem mjestu”, rekla je Jeanette. “Vatrogasci su se pojavili i rekli mom mužu da se mora maknuti od svoje kuće jer će zahvatiti i taj dio.

Božji lik

Bruce i njegov sin su se zatim spustili na liticu s pogledom na ranč, pomirili se s činjenicom da nisu imali izbora nego gledati kako gori. Dok je obitelj očekivala da će izgubiti sve, molili su se Gospodinu da zaštiti njihovu imovinu. Njihove molitve su uslišane sljedećeg jutra! Kada su se vratili provjeriti na ranču, otkrili su da vatra nije dirala ništa od imanja.

“Kabine nisu izgorjele! Bili su spašeni!” Jeanette je rekla. Ali opasnost još nije bila gotova. Vjetrovi su počeli urlati i plamen je ponovno počeo bjesniti. Jeanette je primila poruku da je požar samo 5 metara od njihove kabine. obitelj se opet skupila zajedno i molili su za zaštitu njihovih domova. “Usred sve ove spaljene zemlje nalazi se oaza”, objasnila je Jeanette. “Za mene – to je čudo.”

misteriozan lik 3

Tog dana, dok su Bruce i njegov sin čekali da plamen prestigne ranč, snimio je fotografiju koja je sada postala poznata.I mnogi se slažu da je misteriozni lik definitivan znak da su Bog i Njegovi anđeli zaštitili obitelj Empey toga dana. “Sve je spaljeno osim oko kabina”, rekla je Jeanette.

“Znam da je Gospodin pomagao.” Molitve danas su jako potrebne više nego prije jer se vremena mijenjaju. Ova obitelj nije kukala, nego jednostavno sklopili ruke i digli glas prema nebu  promatrali, požar i molili, Gospodina da spasi njihovu imovinu i učinjeno. Uvijek molite gdje god da jeste, a Isus će učiniti što treba.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
rastimo-u-vjeri.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button