Domovina

Opasnosti rodno-ideološkog inženjeringa LGBTGTI zajednica i državnih institucija

Zloupotreba poreznih novaca za promociju poremećaja koji prijeti vašoj kćerki, sestri ili majci.

U aktualnom vremenu, dok se Europa suočava s brojnim izazovima, od radikalnog islamizma do ekonomskih kriza, našu pažnju provlače nepotrebno problemi koji se tiču temelja društvenih vrijednosti.

Posebno alarmantna je inicijativa koju provodi zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i njega družba, kojima je prioritet promovirati ideološke koncepte koji izravno ugrožavaju društvene norme i sigurnost naših građana.

Naime, Tomašević, poznat i kao “Senf”, otvoreno podržava ideju da muškarci, koji se identificiraju kao žene samo zato što su obukli žensku odjeću, mogu koristiti ženske zahode kao ovaj pacijent u videu.

Ovaj prijedlog nije samo primjer apsurdne političke korektnosti, već predstavlja ozbiljnu prijetnju sigurnosti i privatnosti naših kćeri, sestara i majki.

Gdje povlačimo crtu između prihvaćanja različitosti i podržavanja očiglednih opasnosti? Kada nevladine udruge dobivaju milijune iz državnog proračuna i različitih zaklada kako bi promovirale redefiniranje bioloških činjenica u skladu s osobnim bolesnim željama, moramo se zapitati kakve to posljedice ostavlja na društvo. Trošenje javnih sredstava na takve projekte ne samo da je neodgovorno, već pokazuje i potpunu neosjetljivost prema stvarnim problemima s kojima se građani svakodnevno suočavaju.

U vremenu kada se Europa bori s prijetnjama radikalnog islamizma, prijeti joj dodatno implozija uzrokovana hormonalnim i duševnim poremećajima koje neki pokušavaju normalizirati pod krinkom ljudskih prava. Umjesto da se bavimo pravim problemima i tražimo konstruktivna rješenja, naši lideri gube vrijeme i resurse na promociju ideoloških fantazija koje destabiliziraju društvene norme i ugrožavaju sigurnost naših građana.

Vrijeme je da se probudimo i suprotstavimo ovim sotonsko štetnim ideologijama koje se šire pod krinkom progresivnosti. Potrebno je vratiti zdrav razum u javni diskurs i zaštititi temelje društva koje se zasnivaju na činjenicama, sigurnosti i odgovornom upravljanju resursima.

Robert Špehar

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button