Izbor uredništva

HOĆE LI SIJEČANJ BITI MJESEC POČETKA RASPLETA KORONA KRIZE

Javni život u Europi je zbog korona krize i dalje paraliziran a zbog suludih covid potvrda kojima se ograničavaju temeljna ljudska prava i slobode Europa je pred građanskim ratom. Koliko dugo ovo može trajati? Sve je više zahtijeva za izlaznom strategijom.

”Stvari se malo po malo okreću na stranu svih nas dobrih ljudi. Oko 200 liječnika u Austriji konačno je okupilo se i potpisalo je otvoreno pismo protiv njihove liječničke komore tražeći ostavke i kazne mnogih. Ovu kampanju cijepljenja nazivaju najvećim skandalom u povijesti. Rekli su da više neće šutjeti o štenim nuspojavama, suludim zatvaranjima itd. Ovaj četvrti val zaraze nazvali su valom cijepljenih.

Austrija uz Australiju predvodi u procesu fašizacije društva. S druge strane, situacija u Nizozemskoj i Francuskoj i svim zemljama koje imaju najveći postotak procijepljenog stanovništva također pokazuje da tamo najviše bujaju nove zaraze, dok je u zemljama koje nisu silile na cijepljenje i lockdowne situacija drastično bolja; poput Švedske, BiH ili Kosova , zemalja Afrike i mnogih drugih.

Što nam to sve govori? Govori da je nastupilo drugo poluvrijeme u kojem na vidjelo izlazi istina o silnim lažima o učinkovitosti cjepiva. Izlazi na vidjelo ogromna pohlepa farmaceutskih kompanija čiji su najveći vlasnici investicijski fondovi. A njima nikada dosta novca! Izlazi na vidjelo da je u bolnicama sve više hospitalizirano onih koji su cijepljeni, a nažalost sve više u među umrlima. Što čine stožeraši duljem svijeta pa i u Hrvatskoj?

Oni guraju nove i nove doze, ”bustere”, nove mutirane sojeve koji inače slabe proglašavaju čudovištima i siju strah ali demantiji dolaze brže od njih. Svi sudionici tog zločina moraju odgovarati a to ih silno plaši. Pokušavaju naknadno ozakoniti svoje prljave rabote kako bi skinuli odgovornost sa sebe. Svjedočili smo o tome prošli tjedan kada je trgovačka većina odradila svoj prljavi posao. Ali, to ih neće spasiti. Sada je potez na predsjedniku Milanoviću. Poslali smo mu otvoreno pismo i po zakonu ima još dva dana da odbije taj zakon ili ga potvrdi. Time će jasno pokazati na čijoj je uistinu strani.

Diljem Europe se žestoko prosvjeduje ali o tome nema niti riječi na HDZ-ovoj televiziji koja se formalno zove HRT, a mi je plaćamo. Sve to treba kompletno ”potaracati” i krenuti iznova s novim i poštenijim ljudima. U svemu tome žele nas psihički dokrajčiti beskrajnim sijanjem straha ali neće uspjeti. Sve više oni zamuckuju pred kamerama, sve se više gube i nerviraju i prijete. Sve su to znaci panike i straha. U svakom slučaju, odmah početkom Nove godine moramo odlučno dokrajčiti ovaj totalitarizam i pomesti ih s političke scene.

Korona odavno nije toliki zdravstveni koliko politički problem! Oni će nam pomoći na način da će odmah početkom 2022.g. ukinuti plaćanje testiranja i pritisnut će nas sve na obvezno cijepljenje, a nakon toga dolaze i djeca. Apsurdno zvuči da će nam tako pomoći ali je nažalost tako, jer mi reagiramo tek onda kada nam se stane čizmom na šiju. A kada s eto dogodi onda će se sve brzo odvijati. Budimo spremni na taj scenarij koji skoro slijedi. Neće biti lako i brzo, ali nema nam druge. Ili oni ili mi!” naveli su na facebook stranici Promijenimo Hrvatsku.

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button