Zanimljivosti

VUKUŠIĆ:ZAŠTO SE PLENKOVIĆ TOLIKO BOJI SEVERINE I RAZNOBOJNE EKIPE?

Severina Vučković, zvana Seve Nacionale stala je prsima u obranu Istanbulske konvencije nakon najave Domovinskog pokreta da će temeljni uvjet njihove suradnje sa ostalim političkim strankama biti deratifikacija Istanbulske konvencije, odnosno stavljanja tog dokumenta van pravne snage u RH.

Kao što sam već pisao, ovakav stav DP-a istovjetan je i stavu Hrvatskog bila i kao udruge i kao stranke, uz još neke prominentne nevladine udruge koje se bore za obitelj, majčinstvo i ravnopravno roditeljstvo.

Razlozi traženja stavljanja Istanbulske konvencije van snage više su nego očiti:

Temeljni cilj tog dokumenta – smanjenje stope nasilja nad ženama i djecom – nije ispunjen, a umjesto toga dobili smo ulazak rodne ideologije u Hrvatsku na velika vrata.

Na nedavnoj konferenciji za novinstvo, na kojoj je sam zbunjeno razmiještao mikrofone, na upit o deratifikaciji Istanbulske konvencije Plenković je rekao “da to ne dolazi u obzir” i pri tome je vjerojatno zaboravio na svoje riječi iz 2018. godine, kada je izjavio sljedeće:

“Priča da će Istanbulska konvencija dovesti do nekog društva koje će poznavati roditelja 1 i roditelja 2 je – obmana!”

Kakva je to obmana bila i tko tu koga laže mogli smo vidjeti prije par mjeseci kada su djelatnici poduzeća u vlasništvu Grada Zagreba dobili formulare gdje su “oca” i “majku” zamijenile formulacije Roditelj 1 i Roditelj 2.

Opasnost rodne ideologije ovih dana postaje sve razvidnija ogromnim skandalom koji trese međunarodnu krovnu transrodnu zdravstvenu organizaciju, gdje se iz njihovih internih dokumenata i komunikacije vidi da su već duže vrijeme jako dobro upoznati sa svim štetnim posljedicama promjene spola u mladih, ali to skrivaju od javnosti kao zmija noge.

Međutim, temeljem našeg potpisa na Istanbulskoj konvenciji, skoro autonomnu vlast nad našim sustavom socijalne i djelomično zdravstvene skrbi ima međunarodno tijelo koje mahom čine osobe sa edukacijom iz, pogodite – rodnih studija!

Postavlja se pitanje koga tu Plenković štiti i zašto se tako panično boji estradnih posvaduša (znam da je ožujak, ali mislim i na veljaču), čak do te mjere da ih pušta da one kroje mjere socijalne politike, upliču se u struku o kojoj nemaju pojma, te imaju privilegirane statuse u svojim osobnim slučajevima borbe za skrbnišvo nad djecom?

Severinin lažni javno-politički moral jučer su kroz njezin pjevački angažman za cijeli stranački spektar od HDZ-a do SDP-a briljantno raščlanili Velimir Bujanec i akademik Slobodan Prosperov-Novak.

Na koncu, ali nikako najmanje važno, ne zaboravimo tko je slavodobitno razvio raznobojnu zastavu povodom ratifikacije Istanbulske konvencije:

Noah Kraljević, alias Dalija Pintarić, otac sa ženskim spolnim organima kojem je Plenković javno obećao da po povratku iz Zambije njegova/njezina avantura sa usvajanjem djece neće u Hrvatskoj imati pravosudni epilog.

Stoga, mora li se Plenković više bojati Severine, njezinih umjetničkih kolegica i cijele raznobojne obitelji, ili zapostavljanja nacionalnih demografskih i demokršćanskih interesa vidjeti ćemo jako brzo…..

HERMAN VUKUŠIĆ

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button