Izbor uredništva

VLADA FEDERACIJE BIH UKINULA COVID PROPUSNICE

Fra Mario Knezović čiju facebook stranicu toliki prate,unatoč svih filtera koji koče protok informacija objavio je slijedeće na svojoj FB stranici. Objavu prenosimo u cijelosti:

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je odustala od uvođenja Covid propusnica kako je bilo predviđeno za 20. prosinca.

VLADA FEDERACIJE BIH UKINULA COVID PROPUSNICE
www.crodex.net

Tako je prostor BiH ostao prostor slobode i odgovornoga ponašanja. Ako neke mjere zatrebaju donosit će ih Županije. Do sada je bilo jasno da Županije s hrvatskom većinom nisu za ograničenja ljudskih prava i sloboda. Već ranije je Županija zapadnohercegovačka kazala NE za Covid propusnice.

Možda iz primjera Bosne i Hercegovine trebaju i drugi sagledati stanje. Zar nije vidljivo da u Hercegovini bez gotovo ikakvih mjera, maski i prisile na cjepivo imamo manji broj oboljelih u odnosu na područja gdje se provode stroge mjere!?

Nećemo sad reći da nema oboljelih i umrlih, da nema onih u bolnicama, ali su brojke proporcionalno znatno manje u odnosu na područja gdje se tjerao teror raznim mjerama. To neka mjerodavni ispitaju i utvrde zbog čeka je to tako.

Ova odluka Vlade FBiH govori kako se aktivizam isplati. Da nije bilo angažmana raznih osoba do ovoga ne bi došlo. Ovime se i ušutkao glas onih koji su nam govorili bavite se BiH pustite vi Hrvatsku. Evo vidite da je predmet interesa i BiH.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button