VideoVjera

(VIDEO) Euharistijsko čudo potreslo mali gradić: “Strašno i šokantno, a dogodilo se kod nas”

Lokalna televizijska postaja iz Connecticuta izvještava da Hartfordska nadbiskupija istražuje moguće euharistijsko čudo koje se moglo dogoditi tijekom misnog slavlja u katoličkoj crkvi sv. Tome u Thomastonu, piše CNA.

Dana 5. ožujka 2023., na kraju mise, otac Joseph Crowley objavio je da je euharistijski poslužitelj, svećenik svjedočio nečemu neobjašnjivom dok je dijelio pričest.

Snimka zaslona/ otac Joseph Crowley

“Jednom našem euharistijskom služitelju ponestajalo je hostija i odjednom kad je opet pogledao je u ciboriju bilo više hostija. Bog se samo umnožio u ciboriju”, rekao je vjernicima emotivni Crowly.

“Stvarno je, stvarno super kada Bog čini te stvari, i stvarno je, stvarno super kada shvatimo što je učinio, a to se upravo dogodilo danas”, rekao je svećenik.

“Vrlo snažno, vrlo strašno, vrlo stvarno, vrlo šokantno. Ali isto tako, događa se, a danas se dogodilo”, rekao je.

“Ponestajalo im je hostija i odjednom ih je bilo više. Dakle, danas ne samo da smo imali čudo Euharistije, imali smo i veće čudo od toga. Prilično je cool”, rekao je svećenik.

Pogledajte kako Crowley opisuje moguće čudo u videu ispod:

WFSB Eyewitness News izvijestio je u petak da “Nadbiskupija Hartforda istražuje ovo moguće čudo”.

Izložba “Euharistijska čuda svijeta” koju je odobrio Vatikan, s dokumentarnim dokazima o 152 takva odobrena čuda kroz povijest Crkve, posjetila je preko 3000 crkava do sada na svojoj međunarodnoj turneji.

Pogledajte kako svećenik objašnjava što se dogodilo u ovom novom čudu!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
vjera.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button