Crna kronika

Utrkivali ste se i ugasili snove djevojčici koja više nikad neće zagrliti svog tatu, poljubiti mamu, igrati se s bracom…

Radovali su se svakom novom danu, gledali prema budućnosti.

Nažalost, jedna vožnja ugasila je tri života, muža i žene, njihovog sina, a liječnici se bore za život djevojčice koja više nikad neće imati priliku zagrliti svog tatu, poljubiti mamu, igrati se s bracom…
Može se dogoditi, rečenica je koju puno puta čujemo. Međutim, u Hercegovini se događa i to previše puta. Ceste uzimaju živote više nego Domovinski rat! Da oni koji su dali svoje živote za slobodu hrvatskog naroda mogu progovoriti, kakvu bi poruku poslali? Oni su u ratu hrabro išli braniti svoj narod, da bi se danas živjelo ovdje, a ne ginulo i ubijalo iz obijesti.

Da, iz obijesti! Već se priča o nekima koji su pobili nedužnu obitelj utrkujući se. Neka iziđu svi detalji o slučaju, neka istražitelji sve ispitaju, a ne traljavo kao u puno slučajeva kada su “zločinci” neokrznuto prolazili jer ih je netko štitio. Neka se sve sazna o ovom slučaju. Istražitelji tvrde da će kroz dva tjedna biti sve poznato. Očekujemo sve informacije! Tko god je kriv u ovom slučaju neka bude priveden licu pravde. Što god, samo neka se konačno sve rasvijetli i sazna jer puno puta u povijesti tragedije u Hercegovini ostale su pod maglom!

I ako se dokaže krivnja, da su pijani vozači, jedan ili više njih, bijesno vozeći ili utrkujući se poslali mladu obitelj u smrt, neka im se uvede i doživotna kazna zatvora. Ne smrtna, jer su zaslužili da čame iza rešetaka i sjećaju se jedne obitelji kojoj su oduzeli radost, ljubav, snove, život…

A Bog neka u svojoj vječnosti daruje stradaloj obitelji ono što im je netko, tko je sebi dao za pravo biti gospodar života i smrti ovdje na zemlji, oduzeo. Pokoj vječni daruj im Gospodine i svjetlost vječna svijetlila im. Molite za djevojčicu da preživi.

Podsjećamo,tešku prometnu nesreću u kojoj su poginuli Boris (35) i Marijana (34) Krstić te njihov 9-godišnji sin, a teško je stradala i bori se za život njihova 3-godišnja kći, prema dosad objavljenim informacijama izazvalo je utrkivanje dvojice pijanih vozača koji su upravljali BMW-om i Mercedesom. 

Jedan od njih, vozač BMW-a X5 Mate Primorac, također je poginuo u nesreći. Sumnja se kako je samu nesreću izazvao upravo Primorac, koji je nepropisno pretjecao na mjestu gdje je dozvoljena brzina 60 kilometara na sat, uslijed čega je udario u Mercedes za čijim je volanom bio Mile Doko (31),kojem je prema pisanju hercegovina.info izmjereno 2,5 promila u krvi. Inače, Doko je od ranije poznat po brzoj vožnji.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Grude.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button