Izbor uredništvaVideo

(VIDEO) Sramotno obraćanje jedne ravnateljice i “pranje ruku”

Danas smo u emisiji na HRT-u, “Studio 4”, imali priliku pogledati sramotno obraćanje jedne ravnateljice i “pranje ruku”.

Ipak, bitno je da oni kao takvi izvršavaju direktive odozgo kao čelnici jedne odgojno obrazovne institucije kojoj su povjerena naša djeca, bez ikakvog preispitivanja i znanstvenog uporišta za provođenje mjera, pritom kršeći mnoga prava roditelja i djece te vrše diskriminaciju.

Dotičnoj gospođi, ravnateljici, je to sasvim normalno da roditelji testiraju potpuno zdravu djecu.

“Testiranje djece je jednostavno, samo 1-2% roditelja to odbija, rekla je Antonija Mirosavljević, predsjednica Udruge ravnatelja osnovnih škola.”

S pravom se možemo pitati da li je istina da tek 1-2% roditelja odbija testirati potpuno zdravu djecu, jer žalosno bi bilo da je to istina. U nekim školama još nije došla ni službena obavijest svim razredima, a testovi se dijele tek u ponedjeljak za utorak. Znači, tek slijedeći tjedan znati će se koliki je otpor! Roditelji, ne nasjedajte na njihove laži!!!

O roditeljima koji šutke sve prihvaćaju također ne treba poseban komentar.

VIDEO – Sramotno obraćanje ravnateljice Antonije Mirosavljević i “pranje ruku”

Što je s onima koji će LAŽIRATI TESTIRANJE???

Plan je da kao roditelji sami zeznete svoju djecu tako što ćete lažirati testiranje, piše Velimir Ponoš. Lažiranje testiranja tako će postati dio ukupne statistike kojom će se potom reći da su roditelji “masovno pristali testirati djecu”, i da se testiranju protivi samo neznatna manjina.

Tako ćete postati svjedoci vlastite laži kojeg će pratiti osjećaj gađenja prema samima sebi. Stoga je lažiranje testiranja točno ono što sistemu odgovara odnosno najgora moguća opcija koju roditelj može učiniti. Djeci su najprije uveli mjerenje temperature, pa distance, pa maske, pa sad testiranja, tako oblikuju dječje ponašanje i od vaše djece prave male robote i bespogovorne poslušnike sistema kako bi taj obrazac ponašanja djeca trajno usvojila.

Sramotno obraćanje jedne ravnateljice i "pranje ruku" www.crodex.net
Djeca nam nikad oprostiti neće, ako već jednom ne ustanemo protiv ovih mjera!!!

Stoga, promislite o tome hoćete li zdravom djetetu zabijati štap u nos, hoćete li lažirati da ste mu zabili štap u nos ili ćete vaše dijete zaštititi tako da u ovoj nakaradi uopće ne sudjelujete niti preuzimanjem štapova za zabijanje u nos niti preuzimanjem nekih besmislenih nepotpisanih papira o tome da se ne slažete sa takvim postupkom, zaključio je Velimir Ponoš.

COVID-19 (Coronavirus) & Kids
Zaštitimo našu djecu, neka u normalnim uvjetima bezbrižno žive svoje djetinjstvo! Nemojte im to ukrasti!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button