Vjera

OSTANI S NAMA KRALJICE MIRA – KLAPA “SVETI JURAJ” HRM

Povodom 40. obljetnice Gospinih ukazanja u Međugorju klapa “Sveti Juraj”-HRM je snimila novu pjesmu pod nazivom Ostani s nama Kraljice mira.

U suradnji s Informativnim centrom Mir Međugorje spot je snimljen na prepoznatljivim lokalitetima Međugorja; Podbrdu – mjestu Gospina ukazanja kao i ispred i u župnoj crkvi Svetog Jakova u režiji AP studija iz Splita. Snimanje i režiju potpisuju Petar i Andrija Jurčević. “Zaista nam je iznimna čast da smo mi hrvatski vojnici okupljeni u klapi Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj” snimili ovu pjesmu i posvetili je Gospi u Međugorju u godini kada obilježavamo 20 godina našeg osnivanja i prvog javnog nastupa koji je bio upravo u Bazilici Pia X. u Gospinu Svetištu u Lourdesu.

Ova je snimka znak naše zahvalnosti i pobožnosti Gospi koja nas je sve ove godine čuvala u našem poslanju da u odori pobjedničke Hrvatske vojske pronosimo vrijednosti naše vjere i domoljublja.

Nakon što smo snimili spotove za Gospine pjesme u najpoznatijim hrvatskim marijanskim svetištima; Mariji Bistrici, Trsatu, Solinu i Sinju, veseli nas što smo to mogli učiniti i u Međugorju za ovu predivnu pjesmu za koju sam uvjeren da će je ljudi rado slušati i pjevati”, – izjavio je Marko Bralić, zapovjednik mornaričke klape iz Splita.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button