Zanimljivosti

Musk: Soroš iz temelja mrzi čovječanstvo, nagriza strukturu civilizacije

Musk je gostovao kod Rogana u podcastu i žestoko se obrušio, Bogu hvala, na Soroša. Objasnio je njegovu ulogu u mijenjanju društava diljem svijeta na lošije, Musk je udario i po plandemiji i suludim mjerama i objasnio je da je morao kupiti twitter (danas X) da ga zaštiti od ekstremne ljevice, piše Marin Miletić na svom Facebooku.

Taj Soroš financira preko svojih Zaklada i kanala mnoge ekstremne udruge čiji zadatak je rastakanje društva, uništavanje temelja na kojima je opstala naša civilizacija.

Soroš financira udruge, političke opcije, u Hrvatskoj su njegovi puleni prvenstveno Možemo ektremna skupina i njihovi čelnici koji preko raznih udruga su godinama financirani baš od Soroša i takve ekipe.

Soroš plaća političare, financira stranke – govori Musk – i tako mijenja društva. Ja sam pisao ovdje, pa su mnogi ostali začuđeni, Soroš financira čak i teroriste Hamasa. To vam je ta ekipa. Zato je jako važno biti mudar, ne loviti se na ješku kao glavoč i sve – analizirati. Živimo u ratu teške propagande i potreban nam je dar razboritosti za razlučivanje duhova.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button