Izbor uredništva

Mrtvorođenčad i slučajevi raka jajnika učestaliji nego ikad!

Mrtvorođenčad i smrtnost novorođenčadi dostigli su “kritične razine”, a slučajevi raka jajnika znatno učestaliji nego ikad.

Jesu li za to kriva tzv. cjepiva protiv Covid-19?

Dana 20. 12. 2021. prenesen je uznemirujući tekst u vezi s potencijalnom opasnošću tzv. cjepiva protiv tzv. COVID-19. Tekst započinje podacima dostupnim iz javnog zdravstva Škotske koji pokazuju da su slučajevi raka jajnika u 2021. mnogo veći od prosjeka za 2017.-2019., a smrtni slučajevi novorođenčadi dosegli su gornji prag upozorenja što ukazuje na to da su čimbenici izvan nasumičnih varijacija mogli pridonijeti smrti:

Stillbirths & Deaths of Newborns have hit “Critical Levels” and Cases of Ovarian Cancer are at an all time high – Are the Covid-19 Vaccines to blame?

Sa gotovo 40000 menstrualnih poremećaja prijavljenih kao nuspojave na cjepiva protiv tzv. Covid-19, znanstvenici upozoravaju na potencijalne probleme s formulacijom injekcija Covid-19 koje mogu dovesti do neplodnosti. Podaci iz stvarnog svijeta koji pokazuju da je stopa pobačaja nakon cijepljenja protiv tzv. Covid-19 čak 82%.

Prema jednoj doduše još neobjavljenoj studiji cjepivo protiv tzv. Covid-19 tijekom vremena nakuplja se u jajnicima. Postavlja se logično pitanje: Može li porast raka jajnika i smrti novorođenih beba imati veze s masovnim uvođenjem cjepiva protiv tzv. Covid-19? Proizvođači cjepiva nemaju odgovor na ovo potonje a znanstvenici smatraju da cjepivo protiv tzv. COVID-19 može izazvati neplodnost.

Mrtvorođenčad i smrtnost novorođenčadi dostigli su “kritične razine”, a slučajevi raka jajnika znatno učestaliji nego ikad. www.crodex.net
Može li porast raka jajnika i smrti novorođenih beba imati veze s masovnim uvođenjem cjepiva protiv tzv. Covid-19?

U prosincu 2020. dr. Wolfgang Wodarg , liječnik/epidemiolog koji je bio član Bundestaga (njemačkog saveznog parlamenta) od 1994. do 2009., i dr. Mike Yeadon, bivši potpredsjednik Pfizera; gdje je proveo 16 godina kao istraživač alergija i respiratornog sustava, napisao je Europskoj agenciji za lijekove tražeći trenutnu suspenziju svih studija cjepiva protiv SARS-CoV2 zbog dokaza koji upućuju da bi kandidati za cjepivo protiv tzv. Covid-19 mogli izazvati imunološku reakciju protiv ljudskog proteina odgovornog za formiranje posteljice. Nažalost ove ozbiljne izjave ignorirane su.

Nema studija koje bi potvrdile sigurnost uporabe cjepiva tzv. Covid-19 tijekom trudnoće ili utjecaja na plodnost. Vlada Ujedinjenog Kraljevstva jasno je navela u službenom dokumentu, ‘REG 174 INFORMATION FOR UK HEALTHCARE PROFESSIONALS’, pripremljenom nakon hitnog odobrenja injekcije Pfizer mRNA tzv.Covid-19 da se Pfizerovo cjepivo ne preporučuje za korištenje tijekom trudnoće, trudnoću treba isključiti prije cijepljenja, a žene u reproduktivnoj dobi trebale bi izbjegavati trudnoću najmanje 2 mjeseca nakon druge doze.

Studija u stvarnom svijetu otkriva da je stopa pobačaja 82% nakon cijepljenja protiv tzv. Covid-19. No, već u travnju 2021., i unatoč tome što nisu provedene znanstvene studije koje bi potvrdile sigurnost upotrebe cjepiva Pfizer tijekom trudnoće, Vlada Ujedinjenog Kraljevstva odlučila je da se svim trudnicama treba ponuditi Pfizer injekciju na preporuku Zajedničkog odbora Vaccination and Immunization (JCVI), koji je naveo da “podaci iz stvarnog svijeta iz Sjedinjenih Država” pokazuju da su trudnice bile cijepljene bez ikakvih sigurnosnih zapreka.

Nažalost, podaci iz stvarnog svijeta iz SAD-a su izmanipulirani kako bi pokazali da je stopa pobačaja bila samo 12,6%, dok je stvarna stopa pobačaja bila čak 82%.

U srpnju 2021. ekskluzivno je otkriveno kako su znanstvenici manipulirali podacima koji su provodili studiju u stvarnom svijetu za CDC kako bi pokazali da su cjepiva protiv tzv. Covida-19 sigurna za korištenje tijekom trudnoće. Autori su tvrdili da je broj osoba koje su pretrpjele spontani pobačaj (pobačaj) tijekom studije bio 104 od 827 završenih trudnoća, što izjednačava rizik od pobačaja od 12,6%; 7 – 12% manji od rizika od pobačaja u općoj populaciji.

Međutim, naknadna nezavisna analiza pokazala da su ti brojevi bili krajnje pogrešni zbog činjenice da je od 827 završenih trudnoća, 700 / 86% žena primilo dozu Pfizer ili Moderna tzv. Covid-19 cjepiva tijekom trećeg tromjesečja trudnoće, što znači da im je bilo nemoguće doživjeti pobačaj zbog činjenice da se mogu dogoditi tek prije 20. tjedna trudnoće. To je značilo da je samo 127 žena primilo cjepivo Pfizer ili Moderna tzv. Covid-19 tijekom prvog/drugog tromjesečja, a 104 žene su nažalost izgubile bebu.

Autori studije su od tada priznali da su pogriješili, izdavši ispravak šest mjeseci prekasno… i nikome ništa!

Stoga je stopa incidencije pobačaja bila 82%, a ne 12,6% kako je prikazano u nalazima studije, a autori studije su od tada priznali da su pogriješili, izdavši ispravak šest mjeseci prekasno, jer je studija korišteno za opravdanje cijepljenja trudnica i novopečenih majki protiv tzv. Covid-19 diljem svijeta.

Studija je pokazala da se cjepivo Pfizer nakuplja u jajnicima

Druga studija provedena u Japanu, o cjepivu Pfizer pod nazivom ‘Pfizer Confidential’, pokazuje da se cjepivo protiv tzv. Covid-19 nakuplja u jajnicima. U prvih 15 minuta nakon injekcije Pfizer cjepiva, istraživači su otkrili da ukupna koncentracija lipida u jajnicima iznosi 0,104 ml. To se zatim povećalo na 1,34 ml nakon 1 sata, 2,34 ml nakon 4 sata, a zatim na 12,3 ml nakon 48 sati.

Više od 40.000 menstrualnih poremećaja prijavljenih kao nuspojave na cjepiva protiv tzv. Covid-19. Može li to objasniti zašto je gotovo 40.000 prijava promjena mjesečnica i neočekivanog vaginalnog krvarenja prijavljeno MHRA shemi žutih kartona kao nuspojava na sve dostupne injekcije tzv. Covid-19?

Do 17. studenoga 2021. MHRA je zaprimila 1724 prijave o poremećajima menstruacije, 3034 o nepravilnostima menstruacije, 5068 prijava o teškim menstrualnim krvarenjima, među tisućama drugih kao sumnjivih nuspojava na cjepivo Pfizer Covid-19. U rujnu 2021. dr. Victoria Male, predavačica reproduktivne imunologije na Imperial Collegeu u Londonu, objavila je članak u British Medical Journal-u u kojem navodi da je veza između menstrualnih promjena i cijepljenja protiv tzv. Covida-19 potpuno vjerojatna i da je treba istražiti.

Dr. Victoria Male, zaključuje u svom članku “Klinička ispitivanja pružaju idealno okruženje u kojem se mogu razlikovati menstrualne promjene uzrokovane intervencijama od onih koje se ionako dogode, no malo je vjerojatno da će sudionici prijaviti promjene mjesečnica osim ako se to izričito ne pita. “Informacije o menstrualnim ciklusima i drugim vaginalnim krvarenjima trebale bi se aktivno tražiti u budućim kliničkim ispitivanjima, uključujući ispitivanja cjepiva protiv tzv. covid-19.”

Rak jajnika i neonatalna smrt u porastu

Ovo nas dovodi do najnovijih podataka dostupnih iz javnog zdravstva Škotske, o učestalosti raka i neonatalnih smrti tijekom posljednjih nekoliko godina. Javno zdravstvo Škotske (PHS) ima potpune informacije o širim utjecajima tzv. Covid-19 na zdravstveni sustav, koji se nalazi ovdje, a uključuje cijeli niz podataka od statistike mentalnog zdravlja do trudnoća, podataka o kardiovaskularnim poremećajima i raku.

Podaci dostupni za sve vrste karcinoma pokazuju da je ukupan broj osoba oboljelih od raka u 2021. nešto niži od prosjeka 2017.-2019., ali veći od broja zabilježenih 2020. godine. Kad se uzmu u obzir svi maligni tumori podaci o broju oboljelih od raka jajnika pokazuju da je trenutni trend u 2021. znatno veći od prosjeka 2020. i 2017.-2019. Pokrenuta je također istraga o porastu smrtnosti novorođenih beba u Škotskoj. Službeni podaci otkrivaju da je 21 dojenče umrlo tijekom rujna u roku od 28 dana od rođenja, uzrokujući porast stope neonatalne smrtnosti premašivši gornji prag upozorenja poznat kao ‘kontrolna granica’ po prvi put u najmanje četiri godine.

Danas je Dan sjećanja na bebe anđele – Jabuka.tv
Službeni podaci otkrivaju da je 21 dojenče umrlo tijekom rujna u roku od 28 dana od rođenja.

Ograničenja kontrole i upozorenja osmišljena su tako da se timovi za javno zdravstvo upozore kada se neonatalna, ili druga smrtnost novorođenčadi dogodi na neočekivano visokim ili niskim razinama koje možda nisu slučajne. Iako se stopa mijenja iz mjeseca u mjesec, brojka za rujan – 4,9 na 1000 živorođenih – jednaka je razinama koje su zadnji put obično viđene kasnih 1980-ih. Jesu li za to kriva cjepiva protiv tzv. Covid-19? Naravno, nemoguće je definitivno zaključiti da su injekcije tzv. Covid-19 odgovorne za porast raka jajnika i neonatalne smrti u Škotskoj.

Ipak slijedeće činjenice ukazuju na neophodnost provjere ove pretpostavke:

• studije koje pokazuju da se tzv. cjepivo protiv tzv. Covid-19 tijekom vremena nakuplja u jajnicima,

• vodeći znanstvenici koji su još u prosincu 2020. izrazili zabrinutost zbog uboda koji bi mogli uzrokovati neplodnost,

• stvarni podaci koji pokazuju da je stopa pobačaja čak 82% nakon cijepljenja,

• i više od 40.000 menstrualnih poremećaja prijavljenih kao nuspojave na injekcije protiv tzv. Covid-19,

Sasvim je jasno da injekcije tzv. cjepiva protiv tzv. Covid-19 ometaju reproduktivni sustav i daljnje studije i istrage trebale bi se provesti trenutno i bez odgode.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
croativ.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button